Hjørring
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: søndag d. 2. oktober 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: søndag d. 2. oktober 2022

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Alene i vildmarken (7:7)
Alene i vildmarken (7:7) Vildmarken tærer på både krop og sjæl, og de resterende par kæmper for at holde ud. En af finalisterne bliver sløj og må blive i soveposen, mens makkeren forsøger at holde humøret oppe. Hos et andet par vokser savnet til mad så meget, at de går på rov i terrænet i håb om at finde noget andet end fisk. Spørgsmålet er; hvem kan stå distancen og tage derfra som vindere af Alene i Vildmarken?

07:00  

Alene i vildmarken (1:7)
Alene i vildmarken (1:7) Det sønderjyske ægtepar Rosa og Steen er vant til at samarbejde om alting. Men kort og kompas er en helt ny udfordring for dem. Familiefaren Simon har det lange ben foran på vandreturen. Han håber at få sat sit liv i perspektiv. Og for første gang nogensinde vender en gammel kending tilbage til vildmarken for at tage revanche.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Unge Morse VII (1:3)
Unge Morse VII (1:3) Britisk krimiserie fra 2020. (Endeavour) 1970 står for døren, og Endeavour Morse fejrer det nye årtis ankomst i Venedig, hvor han gør et interessant bekendtskab. Hjemme i Oxford findes en ung kvinde dræbt på en sti ved kanalen. Kriminalinspektør Thursday er sikker på, at han ved, hvem morderen er, men han har ingen beviser. Da Morse bliver bedt om at kaste friske øjne på sagen, belaster det de to mænds venskab.

DR2

08:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade (2)
Rosa fra Rouladegade (2) I dag får Rosa besøg af Frida, der gerne vil overraske sin morfar med en kage. Sammen tager de på hemmelig kagemission i morfars hus, for at finde ud af hvad han godt kan lide, så de kan bage den helt perfekte kage til ham. Og det gælder om at finde en rigtig god forklædning, hvis de ikke skal blive opdaget af morfar og hunden Trille.

06:00  

Ernest & Celestine (9)
Ernest & Celestine (9)

06:10  

Sarah og And (22)
Sarah og And (22)

06:20  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Venner eller uvenner (6:6)
Venner eller uvenner (6:6) Frølle har det virkelig dårligt, og Oskar og gamergruppen skal skynde sig, hvis de skal nå at redde ham ud af Ipaden. Både Janus og Oskars mor spænder ben for det hele, men vil det alligevel lykkes dem at få Frølle tilbage til sit vandhul?

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hodja fra Pjort
Hodja fra Pjort Dansk animationsfilm fra 2018. Hodja vil ud og se den store verden. Men hans far vil have ham til at føre familiens skrædderforretning videre. Hodja får sit ønske opfyldt, da en gammel tæppehandler forærer ham et flyvende tæppe af den gamle glemsomme tæppehandler El Faza mod at han bringer den gamles lille barnebarn, Diamant, med tilbage til Pjort. Hodja kommer på det helt store eventyr med sin bedste ven geden Raya. Hodja får svært ved at at finde El Fazas lille barnebarn og redder kun livet, fordi han får hjælp af storbypigen Smaragd. Manuskript og instruktion: Karsten Kiilerich. Produktion: M&M Productions.

08:49  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:45  

I haven med Søren Ryge: Muldvarpe og mosegrise
I haven med Søren Ryge: Muldvarpe og mosegrise

10:00  

Til gudstjeneste i Sct. Jørgens Kirke
Til gudstjeneste i Sct. Jørgens Kirke Døden er vores største mysterium. Det er svært at forestille sig, at vi en dag lukker vores øjne for sidste gang. Tilbage står de efterladte med afmagten, sorgen og vreden, over at have mistet én man holder af. Dét har dagens gæst Morten Kirkskov og vært Sofie Østergaard begge prøvet, da de som unge teenagere begge mistede deres mødre. Alligevel mener præst Thomas Neergaard, er der findes en større tragedie end døden, nemlig hvis vi glemmer at leve. Det handler dagens gudstjeneste om.

11:00  

Alle mod 1 (7:10)
Alle mod 1 (7:10) Du kan med god samvittighed finde din mobil frem, og sætte dig godt til rette sammen med resten af familien, for i aften tør vi godt love, at der er én der falder i vandet til sidst. Joakim guider os igennem quizrunderne inde fra studiet, imens Stephania sætter gang i de vilde eksperimenter rundt om i DR Byen.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Kunstnerkolonien i Skagen (5:6)
Kunstnerkolonien i Skagen (5:6) De seks kunstnere arbejder hårdt på at blive færdige med deres værker, inden museumsdirektør og kurator, Michael Thouber, kommer på besøg i deres atelier. Kirsten Justesen færdiggør sin Skagen mapping af særligt udvalgte blade. Cathrine R. Davidsen leger med lys og skygge, når hun laver værker med kul og viskelæder. Og Frederik Næblerød har travlt med at hænge de bedste af sine mange malerier op på væggen for at vurdere, hvilke han vil vise til kuratoren.

10:00  

Kunstnerkolonien i Skagen (6:6)
Kunstnerkolonien i Skagen (6:6) Efter to uger skal det nu vise sig, om eksperimentet vil lykkes. Kunstnerne skal blive færdige, og værkerne skal samles til en fælles udstilling. Erik A. Frandsen vil lave sit endelige camera obscura-billede inspireret af Krøyer, og Cathrine er spændt på at blive vurderet af hendes gamle ven og kurator, Michael Thouber. Maria Torp glæder sig til at vise Kirsten Justesen portrættet, og spørgsmålet er, hvad Kirsten siger til gengivelsen af sig selv?

10:30  

Ditlev Tamm - professor på høje hæle (4:4)
Ditlev Tamm - professor på høje hæle (4:4) Juraprofessor Ditlev Tamm er taget til Paris for at læse crossdresserens Choisys efterladte manuskripter. Abbé de Choisy var teolog og levede tæt på Solkongens hof i Frankrig for godt 300 år siden. Selv om datidens mandemode dikterede pudder og parykker, var det hverken almindeligt eller accepteret at crossdresse. Så hvordan kunne det lade sig gøre for Choisy? Det forsøger Tamm at finde ud af. Tamm har selv de sidste 20 år vakt opsigt med sit farverige tøj, som han vælger frit fra både kvinde- og mandegarderoben.

11:00  

Debatten: Tid til valg?
Debatten: Tid til valg? Trods sabotage på Nord Stream 1 & 2 og konflikt med Rusland, økonomisk nedtur og energikrise holder De Radikale fast i deres ultimatum til regeringen: Valget skal udskrives i næste uge, ellers vælter de regeringen. Men er den beslutning fornuftig? Er det tid til valgkamp og folketingsvalg, eller burde De Radikale trække truslen tilbage? Og har De Radikale og oppositionen ret, når de flere gange omtaler regeringen som magtfuldkommen? Vært: Clement Kjersgaard.

TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:30  

Kasper og Sofie (5)
Kasper og Sofie (5)

10:40  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6)

11:00  

Alfons Åberg (4)
Alfons Åberg (4) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på fisketur, og Mor Ko fanger noget mærkeligt...

11:20  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

11:35  

Pax' jordiske eventyr III (8:10)
Pax' jordiske eventyr III (8:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde bibliotekar på et bibliotek. Hun hjælper med at sortere bøger, hun forvandles til en trold, hun møder små glade jordboere - og driver den sure Tante til vanvid.

11:50  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (2)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (2)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Hvorfor kan du lide din yndlingssang?
Hvorfor kan du lide din yndlingssang? Hvorfor hører du helst Beyoncé, når din bror kan lide Bach og din mor elsker dødsmetal? Det er ikke nødvendigvis noget, du helt selv har bestemt. Svaret afhænger både af din rolle i folkeskolen, hvad du har hørt i bilradioen - og mange andre ting, du ikke selv bestemmer over.

12:23  

Frank & Kastaniegaarden - Møllebyg
Frank & Kastaniegaarden - Møllebyg Laden er fyldt med hø, roerne er luget for anden gang og taget på møllehuset er tækket. Nu kan Frank endelig komme i gang med at bygge på stokmøllen igen, og han har inviteret vennerne til arbejdsuge. Der skal laves vingebjælker og møllehoved, og så får en gammel skibsskrue nyt liv.

12:25  

Gintberg på kanten af kulturen: Lemvig (1:6)
Gintberg på kanten af kulturen: Lemvig (1:6) Samtidskunsten i Lemvig kommer under humoristisk lup, når Gintberg undersøger byens kulturperler i det nordlige Vestjylland. På Museet For Religiøs Kunst, bliver forvirringen total, for hvordan kender man forskel på installationskunst og elkabler til installation? Ved en tilfældighed møder Jan også bilentusiasten Mogens, som har bygget sit eget veteranbilsmuseum af EU-tilskud. Og så går turen også til Country Town, hvor den selvudnævnte sherif Lisbeth viser rundt - hvis Jan ellers opfylder adgangskravet: blokfløjtespil!

12:55  

Lewis: Hvem dræbte Mary?
Lewis: Hvem dræbte Mary? Engelsk krimi fra 2011. (Lewis: The Gift of Promise) En forretningskvinde findes myrdet, og hun bliver langt fra morderens sidste offer. For at fange gerningsmanden må Lewis og Hathaway først afsløre en flere årtier gammel hemmelighed. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Metin Hüseyin.

14:25  

Anne og Anders i Norden - Finland
Anne og Anders i Norden - Finland Tag med Anne Hjernøe og Anders Agger på en eventyrlig rejse gennem Norden. Engang for mange år siden var det ét stort rige. I dag drømmer vi igen om den nordiske følelse. Fra indlandsisen til den russiske grænse. Anne og Anders er nået til vejs ende på deres store nordiske odysse. Og den slutter i Finland til lyden af melankolske celloer og smagen af blød blåbær-vodka. Og hvem havde lige forestillet sig Anne og Anders danse til Finlands helt egen version af tango.

DR2

12:00  

Louises hus
Louises hus TV-spil af Leif Panduro fra 1977. Louise kommer hjem til mand og hjem efter et længere rekreationsophold i udlandet. Hun føler sig rask, men nogle begivenheder fra en bestemt aften før afrejsen er forsvundet ud af hendes erindring. Medvirkende: Louise: Ghita Nørby. Henry: Preben Neergaard. Osborne: Poul Bundgaard. Felix: Louis Miehe-Renard. Instruktion: Palle Kjærullf-Schmidt.

13:55  

Til gudstjeneste i Sct. Jørgens Kirke
Til gudstjeneste i Sct. Jørgens Kirke Døden er vores største mysterium. Det er svært at forestille sig, at vi en dag lukker vores øjne for sidste gang. Tilbage står de efterladte med afmagten, sorgen og vreden, over at have mistet én man holder af. Dét har dagens gæst Morten Kirkskov og vært Sofie Østergaard begge prøvet, da de som unge teenagere begge mistede deres mødre. Alligevel mener præst Thomas Neergaard, er der findes en større tragedie end døden, nemlig hvis vi glemmer at leve. Det handler dagens gudstjeneste om.

14:50  

Clairvoyance - når ånderne taler
Clairvoyance - når ånderne taler Dansk reportage fra 2016 Et kig indenfor hos folk, der taler med afdøde, uddriver spøgelser og besøger dyr, der forudsiger fremtiden. Se hvordan det går, når Danmarks bedste spøgelsesjæger Marczia Techau besøger en hjemsøgt gård og uddriver en ond ånd. Vi er også med, når mediet Erlinng Chriistensen holder klarsynsaften og får kontakt til afdøde, der har beskeder til publikum. Men det er ikke kun i den alternative verden, at clairvoyancen findes. Vi er også med, når forretningsmand og mangemillionær går til clairvoyant og får tips til hvem han skal fyre. Endelig kommer vi også omkring dyr med helt særlige clairvoyante evner. Sendt første gang 30.04.2016

TVR

12:00  

Rabalder
Rabalder Kasper vil gerne flytte ind hos sin far, men det er ikke så enkelt, når han har fået en ny familie. Heldigvis har Kasper en hemmelig træhytte i skoven. Der har han det rigtig godt - indtil strømmen går.

12:15  

Flaskepost fra Stillehavet II (1)
Flaskepost fra Stillehavet II (1) Denne gang skal Ivi og Jack rejse til Stillehavet sammen med deres naboer Vilja og Iben. Alle forældrene og fætter Jørgen skal også være med. Vi bygger fyrtårn af affald og gør os klar til at tage afsted

12:30  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:40  

Gå din vej, Enhjørning: Først skal træet vises
Gå din vej, Enhjørning: Først skal træet vises

12:55  

Gå din vej, Enhjørning: Du er julemanden
Gå din vej, Enhjørning: Du er julemanden

13:10  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:20  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:43  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Sprinter synes, det er synd for Leo, at hun er så lille. Der er jo ikke noget super i at være lille - tværtimod. Han vil derfor hjælpe hende og har opfundet en maskine, der kan lave om på tings størrelse! Leo har det dog helt fint med at være lille... Sprinter kunne faktisk lære noget af, at se tingene fra et andet perspektiv.

13:48  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.

14:00  

Sofus (7)
Sofus (7) Sofus lander hos Samrat, der bor i Nepal. Samrat har fødselsdag og har inviteret alle sine bedste venner. Han venter og venter. Kommer de ikke snart? Han kigger efter dem og bliver nervøs for, om de har glemt festen. Alle kommer og har gaver med. Sofus har en særlig overraskelse til Samrat, og Sofus får også en farvelgave af Samrat, inden de skal sove.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

14:45  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

14:58  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

DR1

15:25  

Den store bagedyst (2:9) - det lækre, klassiske bagerhåndværk
Den store bagedyst (2:9) - det lækre, klassiske bagerhåndværk De danske bagere langer dagligt masser af sprøde, flagede birkes og lækre rugbrød over disken. Nu skal bagedystdeltagerne gøre dem kunsten efter, og serverer begge dele for Markus og Katrine. Det bliver langt fra en succes for alle! En anden gammel bagerklassiker - medaljer - er på programmet i mesterværksudfordringen. Og så bliver der grinet en hel del i den hemmelige udfordring, da en særlig kage af nyere dato skal kreeres!

16:55  

Atlantic Crossing (8:8)
Atlantic Crossing (8:8) Norsk dramaserie fra 2020. Märtha oplever et stort tab og må beslutte, om hun skal blive i USA eller vende hjem til Norge med børnene efter krigen. Men før hun kan tage hul på en ny tilværelse, må hun kæmpe en sidste kamp. Måske den største i hendes liv. Medvirkende: Sofia Helin, Tobias Santelmann, Kyle MacLachlan, Søren Pilmark m.fl.

DR2

15:50  

DNA Detektiven II (3:3)
DNA Detektiven II (3:3) Efter 10 års endeløs succes befinder Eske sig pludselig i en dyb, økonomisk krise. Hans studier bliver ikke støttet, og hans berømte "Center for Geogenetik" står for at skulle lukke ned. Én løsning for ham er at forlade Danmark og fortsætte sin karriere i udlandet. En anden er at opgive den forskning i menneskets tidligste vandringer, der har været hans hjertebarn, og satse på medicinsk forskning.

16:50  

Mord i Gorky Park
Mord i Gorky Park Amerikansk thriller fra 1983. (Gorky Park) To mænd og en kvinde findes myrdet i Gorky Park. Deres ansigter er ukendelige, så Arkady Renkos eneste spor i den makabre mordsag er den smukke Irina. Hun har i hvert fald kendt ét af ofrene og ligger måske inde med nøglen til mysteriet. Renko går, med hjælp fra en amerikansk politimand, i gang med efterforskningen. Selv om han ved, nogen mener, hemmeligheder kun kan sikres på én måde. Medvirkende: William Hurt, Lee Marvin, Brian Dennehy m.fl. Instruktion: Michael Apted.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:03  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Simon III - Det er næsten jul
Simon III - Det er næsten jul

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Paddington
Paddington

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder et sumpmonster + Vovserne redder de skjulte gyldne kødben

17:00  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (10)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (10) Ude i skoven kæmper Nikoline for at komme ud af Staffans fælde. Tilbage i fængslet slår Joses overilede plan fejl, så hun fanges i cellen sammen med Kristian. Hvordan skal det nu lykkes dem at redde Grundloven?

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (11)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (11) I fængslet får Jose overtalt Hanne Riffel til at gå en tur, så Kristian kan hamre hul i muren. Mon Kristian og Jose kan flygte nu? Imens får drengene fat i Grundloven i skurkenes skjulested, men inden de når at komme ud, har Reichardt fanget Bjørn.

17:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (12)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (12) I skurkenes skjulested tvinger Reichardt Liam til at ændre i Grundloven. Ude i skoven forsøger Kristian og Jose at befri Nikoline fra Staffans fælde. Men kan Kristian, Jose og Nikoline nå frem til bunkeren i tide, eller vil det lykkes Reichard at ændre i Grundloven og gøre kriminalitet lovligt for altid?

17:40  

Vennerne og det grønne lys 2 (1:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (1:20) Anders er tilbage hos vennerne, men intet er, som det plejer. Buster og Hugo er blevet venner, og pludselig opdager Anders en mystisk ring om benet.

17:50  

Venner eller uvenner (2:6)
Venner eller uvenner (2:6) Frøen Frølle er flyttet ind på Oskars Ipad, og det er han træt af, for så han kan ikke få Minecraft. Men måske de begge alligevel kan få noget godt ud af, at Frølle nu bor der? Desværre gør Frølle noget, der sætter deres nye venskab på en gevaldig prøve.

DR1

18:00  

Spise med Price: "Streetfood"
Spise med Price: "Streetfood" Hvis man vil tjene hurtige penge skal man bare købe sig en foodtruck og sælge genial mad fra verdenskøkkenet. Det mener Brdr.Price i hvert fald!! Menuen står på kinesisk morgenmad, taiwanesisk frokost, ungarsk middagsret og selvfølgelig spanske "Churros m.softice og nutellasauce" til dessert. Alt sælges på gaden og ifølge brødrene er priserne virkelig rimelige....især hvis man tænker over hvor lang tid det faktisk tager at lave maden. Sendt første gang 16.11.17

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Det vilde Californien: Floder af guld
Det vilde Californien: Floder af guld Amerikansk naturserie fra 2022. (Planet California) Californien er kendt for sol, surf og Hollywood. Men det er også hjemsted for fyrre millioner mennesker og den største biodiversitet i hele Nord- og Sydamerika. Tag med til den gyldne stat, og mød områdets største stjerner - fra sejlivede tykhornsfår og pumaer til majestætiske gråhvaler og kæmpemæssige rødtræer. Alle sammen bundet sammen af store floder til lands, til vands og i luften.

19:01  

Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen
Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen I de jyske skove hersker en af verdens største ørne. I Lille Vildmose i Nordjylland får en kongeørn øje på en hare, og vi kommer i luften med ørnen, mens den jagter sit bytte.

20:00  

Carmen Curlers (1:8)
Carmen Curlers (1:8) Dansk dramaserie inspireret af virkelige hændelser. Året er 1963 i en lille dansk provinsby. Den lokale tv-forretningsejer Axel får chancen for at investere i en elektrisk curler og ser en mulighed for at revolutionere skønhedsindustrien og opnå den store succes, han altid har drømt om. Bondekonen Birthes søn skal konfirmeres, og hun planlægger den store dag. Økonomien er dog stram, og Birthe og hendes mand, Jørgen, er bestemt ikke enige om, hvordan de få penge skal forvaltes. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing, Nicolai Jørgensen, Fanny Bornedal, Lars Ranthe, Christian Tafdrup, Mille Lehfeldt, Petrine Agger, Signe Egholm Manuskript: Mette Heeno Idé af: Mette Heeno Instruktør: Natasha Arthy Producent: Stinna Lassen DR Drama

DR2

18:50  

Kvartet til tidens ende
Kvartet til tidens ende Fire musikere fra DR Symfoniorkestret mødes i Koncertsalen for at opføre et af det 20. århundredes mesterværker, "Kvartet til tidens ende" af Olivier Messiaen. Skuespilleren Solbjørg Højfeldt læser en samling nye tekster af forfatteren Jens Christian Grøndahl, skrevet specielt til denne opførelse. Medvirkende: Christina Åstrand (violin), Henrik Dam Thomsen (cello), Per Salo (klaver), Johnny Teyssier (klarinet) og Solbjørg Højfeldt (fortæller). Vært: Mathias Hammer. Opført i DR Koncerthuset 2020.

20:05  

Gåden om vores himmelrum (3:3) - Vores plads i universet
Gåden om vores himmelrum (3:3) - Vores plads i universet Tysk dokumentarserie fra 2020. (Ancient Skies - Gods and Monsters) Der har været øjeblikke i astronomiens historie, der vendte op og ned på vores opfattelse af verdensrummet. Vendepunkter, der fuldstændig ændrede, hvordan vi opfatter kosmos. De har forandret vores syn på Jorden. Og på vores plads i universet. Her er historien om en helt ny ære i astronomien - der beviser, at vores galakse ikke er den eneste i universet. Men blot én blandt mange.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

John Dillermand (14)
John Dillermand (14) Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...

18:50  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Hus forbi + Næse for kirurgi

19:15  

100% Ulv
100% Ulv

19:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:35  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Tobias Hansen

22:05  

En Kongelig Affære
En Kongelig Affære Oscarnomineret dansk drama fra 2012. Den dramatiske kærlighedshistorie mellem dronning Caroline Mathilde af Danmark og Johan Struensee, kong Christian d. VII's livlæge. Caroline og Johan drømmer begge om et bedre liv for Danmarks befolkning, og gennem hans indflydelse på kongen formindskes aristokratiets magt, og samfundsreformer bliver indført i landet. Det er dog kun et spørgsmål om tid, før hoffet atter genvinder magten over deres syge konge. Filmen er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Mads Mikkelsen, Alicia Vikander, Mikkel Boe Følsgaard, Trine Dyrholm, Bent Mejding, Rosalinde Mynster m.fl. Instruktion: Nikolaj Arcel.

DR2

21:00  

Signe Molde på udebane: "Biodiversitet giver mig kvalme"
Signe Molde på udebane: "Biodiversitet giver mig kvalme" De kalder de vilde heste på Mols for dyrplageri og sender trusler til biologerne bag rewilding projektet. Signe Molde møder landets mest ophidsede dyreaktivister og bliver vidne til deres ulovlige aktioner, hvor de fodrer heste i nationalparken på Mols.

21:30  

Teaterblod: Revy er ikke for sjov
Teaterblod: Revy er ikke for sjov Den danske sommerrevy er evigt populær og en stor del af den danske teatertradition. Revyen blev født med den danske grundlov der sikrede teatret politisk ytringsfrihed. Siden har den politiske satire været en grundsten i revygenren. Men hvilke rolle spiller den politiske satire i revyen i dag? Og hvordan arbejder revyskuespillerne med den svære kunst, at lave sjov med alvorlige politiske emner. I anledning af at dansk teater fylder 300 år, slår vi ned på fire vigtige teaterhistoriske begivenheder. I dette program fortæller Ulf Pilgård, Lisbeth Dahl, James Price mfl. Om hvordan muhammedkrisen i 2006 udfordrede årets Cirkusrevy; for hvordan laver man sjov med noget man ikke helt tør snakke om?

22:30  

Kulturelt: Fallulah, Gnags og en stor hvid hat.
Kulturelt: Fallulah, Gnags og en stor hvid hat. Kortere numre, genkendelige beats og sang indenfor de første sekunder. Musikstreaming har ikke kun fået musiksalget til at styrtdykke, men også ændret på selve musikken. Sangerinden Fallulah nægter at udgive sin musik på Spotify, mens Peter A.G. fra Gnags maner til besindighed. Kulturelt zoomer ind på hittets anatomi anno 2022.

22:50  

Filmselskabet Delight
Filmselskabet Delight Snacksize-program til de filmsultne med DR's filmeksperter Maria Månson og Per Juul Carlsen. Hver uge tages en aktuel film eller serie under kærlig og særlig behandling - og teaser din lyst til en tur i biografen eller foran hjemmeskærmen. Et nørdet stykke filmkonfekture i lækker indpakning - serveret med ægte filmglæde, stor passion og ærlig kritik.

22:50  

Filmselskabet Delight
Filmselskabet Delight Snacksize-program til de filmsultne med DR's filmeksperter Maria Månson og Per Juul Carlsen. Hver uge tages en aktuel film eller serie under kærlig og særlig behandling - og teaser din lyst til en tur i biografen eller foran hjemmeskærmen. Et nørdet stykke filmkonfekture i lækker indpakning - serveret med ægte filmglæde, stor passion og ærlig kritik.

22:55  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden I en uge, hvor russiske gasledninger er sprunget på mystisk vis, og proformavalg bliver afviklet i Ukraine, spiller Putin endnu en gang med A-musklerne. Imens spiller regeringen ud med flere valgoplæg udformet af embedsværket - senest med Danmark kan mere III, der mest af alt lyder som blå politik forklædt som rød. Rasmus Prehn er imidlertid ved at tage et opgør med fortids-Rasmus, der satte sig op på den høje hest, der nu har smidt ham dybt ned i mudderet. Og mens han ligger der og roder rundt, når VM hykleriet nye højder med en modig kulturminister og en kritisk fodboldtrøje.

23:25  

Kvinder bag kameraet (4:14) Iscenesættelse, rejse og opdagelse
Kvinder bag kameraet (4:14) Iscenesættelse, rejse og opdagelse Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) At sætte en scene - iscenesættelse - har rødder i filmens oprindelse i teater. Det kan bruges til at gøre en film endnu mere levende, som i Maria Schraders Stefan Zweig - Farvel til Europa. På film rejsen både være en indre og en ydre rejse. I Astrid Henning-Jensens Kranes konditor drager en kvinde fra middelklassen og arbejdermand på en moralsk rejse. Og Sabiha Sumar sørger for en opdagelse, som ændrer alt i Silent Waters.

TVR
DR1

00:15  

Maria Wern: Først når giveren er død (1:2)
Maria Wern: Først når giveren er død (1:2) Svensk krimi fra 2013. (Maria Wern: Först när givaren är död) Et hus raseres af en påsat brand, få dage før Visby skal holde middelalderuge. En ældre kvinde formodes omkommet, og nu er det op til vicekriminalkommissær Maria Wern at opklare forbrydelsen.

01:00  

Mordene i Brokenwood III (4:4)
Mordene i Brokenwood III (4:4) Newzealandsk krimiserie fra 2016. (The Brokenwood Mysteries) December står for døren, men snart går der skår i julestemningen. Nogen har nemlig myrdet Julemanden - eller snarere byens borgmester iklædt julemandskostume. Der skal snart være lokalvalg, så Mike Shepherd vender søgelyset mod borgmesterens politiske rivaler.

02:30  

Lewis: Vild retfærdighed
Lewis: Vild retfærdighed Engelsk krimi fra 2011. (Lewis: Wild Justice) Et glas forgiftet vin tager livet af en kvindelig biskop, som er til konference på et af Oxfords universitetskollegier. Blev hun myrdet, fordi hendes frisindede holdninger var i modstrid med kollegiets religiøse konservatisme? Det er i hvert fald Lewis og Hathaways første teori. Men billedet bliver mere broget, da kollegiet rammes af flere mord - det ene mere makabert end det andet. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Hettie Macdonald.

DR2

00:30  

Countrymusikkens historie (8:9) - Outlaw 1973-1983
Countrymusikkens historie (8:9) - Outlaw 1973-1983 Amerikansk dokumentar fra 2019. (Country Music) I Austin, Texas, har Willie Nelson stor succes med sin musik, og da han møder Waylon Jennings, skaber de sammen den såkaldte "Outlaw-movement". Og Emmylou Harris kombinerer folk-, rock- og countrymusik på en måde, som inspirerer en helt ny generation af musikere. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

01:20  

Gåden om det forsvundne egyptiske dynasti
Gåden om det forsvundne egyptiske dynasti Britisk dokumentarserie fra 2021. (Treasures Decoded) Et sønderrevet lig i en plyndret grav. De smukke malerier på væggen forkynder, at graven tilhører en farao ved navn Woseribre Senebkay. Det mærkelig er bare, at der ikke findes nogle historiske optegnelser om hans eksistens. Her dykker vi ned bag hemmelighederne om den mystiske konge og Abydos-dynastiet, der har været gemt og glemt i tusinder af år.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, HJOERRING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1001201424