Hjørring
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 1. oktober 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 1. oktober 2022

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Alene i vildmarken (5:7)
Alene i vildmarken (5:7) Martha mærker vildmarken tære på både krop og sjæl, så hustruen Camilla forsøger at vende den nedtrykte stemning. Hos vennerne Nicklas og Emil er der god energi, men forsøger kroppen alligevel at fortælle dem noget andet? Det kølige vejr gør det svært at holde humøret oppe hos Danielle, og ægtefællen Patrick må komme op med nye løsninger.

07:00  

Alene i vildmarken (6:7)
Alene i vildmarken (6:7) Røg i hytten kræver flere ombygninger og mange kræfter hos kæresteparret Ann og Bjørn. Emil og Nicklas bliver presset på fysikken og tyer til et fælles motto som løfter moralen. Imens sender universet beskeder til det spirituelle ægtepar Martha og Camilla, og de får lagt sidste hånd på deres husalter med en ganske særlig svamp.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Atlantic Crossing (5:8)
Atlantic Crossing (5:8) Norsk dramaserie fra 2020. Det lovede krigsmateriel fra USA til Norge udebliver. Märtha beslutter sig for at appellere direkte til det amerikanske folk om hjælp. Netop som hun begynder at få resultater, bliver hun bremset fra uventet hold. Samtidig bliver det tydeligt, at præsident Roosevelts følelser for hende er mere end blot venskabelige. Medvirkende: Sofia Helin, Tobias Santelmann, Kyle MacLachlan, Søren Pilmark m.fl.

DR2

07:00  

Deadline
Deadline DRs tidligere chefdirigent, Michael Bojesen, har i snart halvandet år været under anklage for, for at have skabt et dybt seksualiseret miljø i pigekoret. Historier, der har kostet ham jobbet som både formand for Statens Kunstfond og Direktør for Malmø Opera. I aften er han stiller op til det første store interview på TV, for at forklare sin version af sagen. Han mener nemlig, dele af den offentlige samtale er kørt af sporet. Vært: Issa Mahmoud Jeppesen

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Til gudstjeneste i frikirkerne
Til gudstjeneste i frikirkerne Forfatter og sprogofficer Anne-Cathrine Riebnitzsky er taget med Sofie Østergaard til gudstjeneste. For Anne-Cathrine er det at komme i frikirken ligesom at komme hjem - og her finder hun inspiration, ro og ord. For forfatteren i hende arbejder altid med ord og samler dem sammen, hvor end hun kommer. Uanset om det er når, hun har været udsendt til Afghanistan eller i kirken under præstens prædiken. Derfor bliver spændende at høre, hvad Anne-Cathrine bider særligt mærke i, når præst Jacob Viftrup indtager scenen i frikirken.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade (1)
Rosa fra Rouladegade (1) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. I dag får hun besøg af Dagmar på 6 år, der gerne vil bage en kage til sin morfar. Han er dirigent og skal selvfølgelig have en kage med masser af musik i. Men hvordan skal den se ud? Og hvad skal den smage af? Forklædt som gamle damer sniger Rosa og Dagmar sig hjem til morfar og udspionerer, så de kan bage den helt perfekte kage til ham.

06:00  

Ernest & Celestine (8)
Ernest & Celestine (8)

06:10  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21)

06:20  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Venner eller uvenner (5:6)
Venner eller uvenner (5:6) Oskar føler, han har mistet alt, men midt i det triste hører han sin mor snakke om en havedam, hun har fået fjernet fra deres have, og det går op for Oskar, at det må være Frølles vandhul, hun taler om. Havehullet må laves igen - og han får brug for hjælp, hvis han skal kunne nå det, inden Frølle dør. Men hvem skal hjælpe ham?

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Landet for længe siden: Den store udvandring
Landet for længe siden: Den store udvandring Lillefod og hans bedsteforældre fortæller en usædvanlig godnathistorie, hvor de kommer ud på en fantastisk rejse. Cera, Spir, Ducky og Petrie er som altid nysgerrige og følger hurtigt efter. I dette fortryllende eventyr møder de mange nye væsener og oplever naturens undere, farer og fornøjelser. Til sidst møder de alle tiders største flok af dinosaurer - blandt andet en meget speciel Langhals, som Lillefod aldrig troede, han ville få at se.

08:50  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Atlantic Crossing (6:8)
Atlantic Crossing (6:8) Norsk dramaserie fra 2020. Japanerne bomber Pearl Harbor, og USA er pludselig trukket ind i krigen. Den nedslåede præsident opsøger Märtha, som trøster og motiverer ham. Rygterne om, at kronprinsessen har en affære med Roosevelt, når Olav. Märtha bestemmer sig for ikke at se præsidenten længere. Men da der opstår en uventet trussel mod hende og Harald, er hun pludselig afhængig af præsidentens beskyttelse. Medvirkende: Sofia Helin, Tobias Santelmann, Kyle MacLachlan, Søren Pilmark m.fl.

10:10  

Udleveret til Stasi af Danmark
Udleveret til Stasi af Danmark Dansk dokumentar fra 2022 Hvad er prisen for loyalitet? Hvor dybt stikker din pligt og troskab? Dette er nogle af de spørgsmål, som Danmarks ambassadør i DDR med sikkerhed har stillet sig selv den 9. september 1988, da han valgte at udlevere 18 østtyskere, herunder 5 børn, til selveste Stasi. Denne dokumentar undersøger hvordan den danske ambassadør Erik Krog-Meyer kunne lade det komme så vidt, og hvordan Danmark efterfølgende greb til hidtil usete metoder, for at løse en af den danske kolde krigshistories største kriser.

11:10  

Danske Vidundere: Fur
Danske Vidundere: Fur Nord for Salling og midt i Limfjorden ligger Fur, og det er her Ann Marker og Danske Vidundere denne gang rejser til. Øen er verdensberømt for sit molér, der er skabt for 55 millioner år siden, og som man i dag graver op og forarbejder til blandt andet kattegrus. Øens museumsdirektør Bo Pagh Schultz tager os med ud i landet, og viser, hvordan man finder flotte fossiler. Han demonstrerer, hvordan kæmpemæssige vulkaner i tidernes morgen har lagt kloden øde, og hvordan man kan se disse askelag som sorte og grå striber i de foldede lag af molér på Fur. Ann Marker tager også på fjorden sammen med Jørgen Sørensen, der har været muslingefisker på Fur i mere end 30 år - og sammen drager de ud for at se, om de er heldige at få de blå muslinger i nettet. Sendt første gang 21.11.07

11:30  

Hammerslag - Villa fra 00'erne
Hammerslag - Villa fra 00'erne Mange danskere fik bygget deres drømmehus i de brølende 00'ere. Derfor inviterer vært, Tina Müller, denne gang indenfor i to villaer, der er bygget før finanskrise og boligboble. Kristine Virén og Lars Lyng er oppe imod Lena Schmüser og Jacob Carlsson, og dysten begynder i Tommerup på Fyn. Her skal de se nærmere på en moderne villa fra 2003 med samtalekøkken og store vinduespartier. Derefter besøger eksperterne Faaborg og et svensk træhus fra 2006, der byder på mange fine detaljer fra 00'erne og naturligvis også et boblebad.

DR2

09:30  

Tidens tegn
Tidens tegn Et magasinprogram på tegnsprog. Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:00  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12) Krise og krig - 1933-1945. Mens stormskyerne samlede sig, lagde regeringen Stauning-Munch fundamentet til et velfærdssamfund. I 1940 kunne man frygte, at dets levetid skulle blive kort. Sendt første gang i 1982.

11:10  

Rusland rundt - fra Sibirien til Kaukasus
Rusland rundt - fra Sibirien til Kaukasus Reportageserie fra BBC fra 2017. (Russia with Simon Reeve) I 2017 rejser Simon Reeve mod vest fra den sibiriske by Irkutsk ved verdens dybeste ferskvandssø, Bajkalsøen. Han skal med den transsibiriske jernbane til byen Krasnojarsk. På stepperne sydpå bor et nomadefolk, der lever sammen med store flokke halvvilde heste. Han besøger også den lille republik Dagestan, der har været plaget af voldelige jihadister. Serien er optaget inden Rusland invaderede Ukraine i 2022.

TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm for unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

10:30  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3)

10:40  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4)

11:00  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh vil gerne lære at køre på cykel, men Kragen prøver at overbevise hende om, at køer ikke kan cykle.

11:20  

Pax' jordiske eventyr III (5:10)
Pax' jordiske eventyr III (5:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bonde på en bondegård. Hun får en ged som chef, hun kører traktor, hun kaster æg - og driver den sure Tante til vanvid.

11:35  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

11:50  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Explainer - Artemis
Explainer - Artemis At betræde månen stod øverst på stormagternes ønskeliste i 1960'erne. Men efter amerikanerne fik sat fod og flag en håndfuld gange, blev månen nærmest glemt. Nu er der gået 50 år siden mennesket sidst har været der. Nasa's nye raket har kurs mod månen igen, men er det egentlig der de vil hen?

12:20  

Min sang til Danmark - Koncerten
Min sang til Danmark - Koncerten Femten kendte musikere har lavet hver deres bud på en sang til Danmark. I aften får du mulighed for at høre alle de nye Danmarks sange, når vi sender LIVE fra DR Koncerthuset. Det bliver en aften, hvor vi hylder den danske musik, når vi får besøg af de femten musikere; Andreas Odbjerg, Ankerstjerne, Anne Linnet, Birthe Kjær, Branco, Mads Langer, Malte Ebert, Mekdes, Oh Land, Peter Sommer, Sanne Salomonsen, Simon Kvamm, Soleima, Steffen Brandt og Stine Bramsen. Vært: Phillip Faber

13:50  

Vera: Familiebånd
Vera: Familiebånd Engelsk krimiserie fra 2020. (Vera: Parent Not Expected) Liget af den unge Dennis Bayliss skyller i land nær et havdambrug. Dennis havde netop fundet sin biologiske far - dambrugets ejer - men måske var det ikke nogen lykkelig genforening. Vera forsøger at komme til bunds i sagen.

DR2

12:10  

Countrymusikkens historie (7:9) - Fest og farver 1973-1983
Countrymusikkens historie (7:9) - Fest og farver 1973-1983 Amerikansk dokumentar fra 2019. (Country Music) Der er kommet ny energi og mere gang i countrymusikken. Ikke mindst takket være kvinden, der bliver genrens altoverskyggende stjerne: Dolly Parton. Og Hank Williams søn træder ud af sin fars skygge. Som otte-årig synger han sin fars sange, som 11-årig debuterer han på The Opry, og som 14-årig udgiver han et album med Hank seniors største hits. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

13:00  

Kvinder bag kameraet (3:14) Samtaler, framing og kørebilleder
Kvinder bag kameraet (3:14) Samtaler, framing og kørebilleder Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan filmer man en samtale? Sofia Coppola viser f.eks. en uudtalt samtale om længsel i The Virgin Suicides. Beskæringen af et billede kan få atletik til at ligne en ballet, som i Leni Riefenstahls Olympiaden, som hun filmede under nazisternes OL i Berlin i 1936. Og så er de lange optagelser, som bl.a. Antonia Bird og Ursula Meier benytter effektivt.

14:00  

Stacey på den lukkede afdeling
Stacey på den lukkede afdeling Engelsk dokumentar fra 2020. Stacey Dooley tilbringer tre uger på det psykiatriske hospital Springfield i London, hvor hun følger de ansatte og patienterne på frontlinjen af psykiatrien i England. Her oplever hun, hvor store psykiske udfordringer mange unge har. Og hvor svært det er for de ansatte at træffe de bedste beslutninger for dem, når de er i krise, f.eks. efter et selvmordsforsøg, når de lider af en depression eller anoreksi.

14:50  

Gåden om det forsvundne egyptiske dynasti
Gåden om det forsvundne egyptiske dynasti Britisk dokumentarserie fra 2021. (Treasures Decoded) Et sønderrevet lig i en plyndret grav. De smukke malerier på væggen forkynder, at graven tilhører en farao ved navn Woseribre Senebkay. Det mærkelig er bare, at der ikke findes nogle historiske optegnelser om hans eksistens. Her dykker vi ned bag hemmelighederne om den mystiske konge og Abydos-dynastiet, der har været gemt og glemt i tusinder af år.

TVR

12:00  

Rabalder
Rabalder Stine er nødt til at blive sejere. Det mener i hvert fald hendes oldemor, da hun ser, hvordan hendes veninder behandler hende. Men er det smart at lytte til oldemor?

12:15  

Flaskepost fra Stillehavet (13)
Flaskepost fra Stillehavet (13)

12:30  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:40  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:10  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:20  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:47  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

14:00  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (6)
Onkel Rejes sørøvershow II (6) Dr. John har kidnappet Albertes veninde Mathilde for at koge hende om til tandpasta. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Verdens Frækkeste Møgunge, en lille bitte hammer der kan slå meget hårdt og en tur til det muntre køkken i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Børnebanden har fundet hemmeligheden om Vokseværk: En blanding af juice og mælk giver modgift, så børn, der er blevet forvandlet til voksne, kan blive børn igen. Men den sure mand Granberg har købt al juice og mælk i hele byen og vil have Kåbe til at smide det i søen.

14:45  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

14:58  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

DR1

15:20  

Mormor på mandejagt II (1:6)
Mormor på mandejagt II (1:6) Efter 42 års ægteskab er 70-årige Karen blevet single, så nu er hun opsat på at finde sig en ny mand. Derfor skal hun afsted på sit livs første blind date. 73-årige Judith har brændt sig på kærligheden flere gange, men pludselig tikker der en besked ind, der giver sommerfugle i maven. Og Anna på 73 får hjælp af sin datter til at oprette en datingprofil - for skal drømmemanden findes, så skal det være nu!

15:50  

Gift ved første blik (5:8)
Gift ved første blik (5:8) Efter en kort pause skal parrene endelig til at flytte sammen. Men det er ikke nemt at prioritere hinanden og samtidig respektere den nye ægtefælles grænser. Om natten ruller Michael i søvne over til Melissa. Anders føler sig langt fra velkommen i Sebastians lejlighed. Patrick og Olivia lægger kortene på bordet, imens Benny og Tanja ser ud til at finde hinanden efter en krise. Og så viser Mette endelig sin sårbarhed overfor Steen, da hendes elskede hund, Gunnar, bliver syg.

15:55  

Gift ved første blik (6:8)
Gift ved første blik (6:8) Olivia og Patrick tager til konfirmation og nyder at være sammen på Fyn. Steen viser format overfor Mette, der er syg med corona. Mikael drømmer om en god massage og Anders og Sebastian er på dansedate. Derimod slår ægteskabet alvorlige sprækker, da Tanja og Benny skal flytte sammen.

16:50  

Atlantic Crossing (7:8)
Atlantic Crossing (7:8) Norsk dramaserie fra 2020. Olav beskylder Märtha for at udsætte deres børn for fare og stiller hende et ultimatum. Kronprinsessen havner i endnu en klemme, da præsident Roosevelt bekender, at han vil støtte Norge - og beder hende fortælle sandheden om, hvad hun føler for ham. Medvirkende: Sofia Helin, Tobias Santelmann, Kyle MacLachlan, Søren Pilmark m.fl.

17:50  

Min have (2:9)
Min have (2:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) Besøg Sylvia Eidviks smukke have på Snarøya, hvor hun fortæller om sine yndlingsblomster, pæoner og hortensia.

DR2

15:35  

Danmarkshistorien på vrangen (6:6) - Døden gennem tiderne
Danmarkshistorien på vrangen (6:6) - Døden gennem tiderne Siden de allerførste mennesker har der eksisteret særlige ritualer og traditioner i forbindelse med begravelser. Der er blevet brugt kolossale kræfter på at sende ens medmennesker, måske ens kære, videre til ånderne, solen, Valhal, Paradis. Og den dag i dag kan man opleve de dødes boliger i landskabet - stendysserne, gravhøjene, kirkegårdene. Vi fortæller om døden og de døde gennem tiderne, og om de efterladtes forestillinger. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen Medvirkende: Jeanette Varberg, Kurt Villads Jensen, Ulrik Langen, Poul Duedahl

16:20  

Iran-Contra-skandalen (5:6) Afsløringen
Iran-Contra-skandalen (5:6) Afsløringen Amerikanske dokumentarserie fra 2021. (Fiasco) I 1986 får en lille libanesisk avis får et tip om den ulovlige udveksling af amerikanske våben til Iran for gidsler. Redaktøren bliver skudt, men overlever. Samme år bliver et lille fly skudt ned i Nicaragua af sandinisterne, som kæmper mod contraerne. En amerikaner bliver taget som krigsfange i en krig, som USA slet ikke bør være en del af. Det vækker opsigt i den amerikanske presse. Reagan og hans team er trængt op i en krog.

17:05  

Iran-Contra-skandalen (6:6) Hvem tager skraldet?
Iran-Contra-skandalen (6:6) Hvem tager skraldet? Amerikanske dokumentarserie fra 2021. (Fiasco) I 1986 iværksætter det amerikanske justitsministerium en undersøgelse af Reagan-administrationens aftale med Iran. Den bliver sammenlignet med Watergate-skandalen et årti tidligere. Men Iran-Contra-skandalen er langt mere kompleks, sofistikeret og skræmmende end Watergate. Administrationen har løjet for befolkningen. Og Oliver North nægter at samarbejde med undersøgerne, medmindre han får immunitet.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris - Jul på hospitalet
Gurli Gris - Jul på hospitalet Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:56  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Paddington
Paddington

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne og varhvalpen + Vovserne redder en søvngænger

17:00  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (8)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (8) Bjørn, Nikoline og Jose fisker kassen med grundloven, og de må flygte med den gennem skoven. Men Ronni er lige i hælene på dem, og det bliver farligt. I fængslet vil Hanne danse med Kristian. Mon Kristian finder en udvej?

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (9)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (9) I fængslet er Kristian ved at slippe ud, men Hanne Riffel opdager ham. Heldigvis har Jose en plan for, hvordan Kristian kan slippe fri! Bjørn prøver at stå imod Reichardt Thomsens dårlige ånde på glas - men kommer han til at afsløre, hvor grundloven er gemt?

17:30  

Babylons stol (15)
Babylons stol (15) Bella virker ikke rask, og især Karl Otto og Falke er bekymret for hende, men hvordan skal de hjælpe hende, og hvem er hun egentlig?

17:40  

Vennerne og det grønne lys (20:20)
Vennerne og det grønne lys (20:20) Britta og Peter har fanget Buster og vil stjæle Ottos maskine. Vil det lykkes vennerne at få Anders, Viggo og Liv ud fra den anden dimension?

17:50  

Venner eller uvenner (1:6)
Venner eller uvenner (1:6) Oskar går i 3. klasse og drømmer om at få Minecraft på sin Ipad, så han kan blive en del af gamer-gruppen i klassen. Det er desværre ikke så nemt, og det bliver kun sværere, da en slimet, kvækkende fremmed en sen aften flytter ind på hans Ipad.

17:59  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Jorden set fra rummet (4:4)
Jorden set fra rummet (4:4) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Earth from Space) Den ligner en blå glaskugle og er essentiel for liv, som vi kender det. Jorden - første gang set fra rummet i 1968, og som satellitter, droner og kameraer nu zoomer helt tæt på. Oplev vores hjem, som du aldrig har set det før, når vi tager et kig på planetens tilstand - fra smeltende gletsjere, voksende byer og skove som forsvinder.

20:00  

Den store bagedyst (2:9) - det lækre, klassiske bagerhåndværk
Den store bagedyst (2:9) - det lækre, klassiske bagerhåndværk De danske bagere langer dagligt masser af sprøde, flagede birkes og lækre rugbrød over disken. Nu skal bagedystdeltagerne gøre dem kunsten efter, og serverer begge dele for Markus og Katrine. Det bliver langt fra en succes for alle! En anden gammel bagerklassiker - medaljer - er på programmet i mesterværksudfordringen. Og så bliver der grinet en hel del i den hemmelige udfordring, da en særlig kage af nyere dato skal kreeres!

DR2

18:05  

Menneskejagt på liv og død
Menneskejagt på liv og død Amerikansk thriller fra 1973. (Charley Varrick) Den småkriminelle Charley laver et bankkup, hvor alt går galt. Bortset fra byttets størrelse, der er enormt. Da han læser i avisen, at der kun blev stjålet to tusind dollar, slutter han korrekt, at han har fået fat i mafiapenge. Og så går den vilde jagt. Charley: Walter Matthau. Molly: Joe Don Baker. Sybil: Felicia Farr. Instruktion: Don Siegel.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Far, verden, farvel".

20:00  

Rusland rundt - fra Krim til Skt. Petersborg
Rusland rundt - fra Krim til Skt. Petersborg Reportageserie fra BBC fra 2017. (Russia with Simon Reeve) Simon Reeves sidste del af rejsen går i 2017 fra halvøen Krim, som Rusland annekterede i 2014, til Skt. Petersborg. Han besøger blandt andet Taigan Safari Park, etableret af Oleg, der frygtløs går rundt blandt sine store løver og tigre. På vej tværs over det vestlige Rusland passerer Simon små affolkede landsbyer, der kæmper for livet og føler sig forladt af regeringen. Serien er optaget inden Rusland invaderede Ukraine i 2022.

TVR

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Balto - Den store forandring
Balto - Den store forandring Amerikansk animationsfilm fra 2004 med dansk tale. (Balto III) En postflyver begynder at flyve forsyninger til den lille by Nome og truer med at gøre Balto og hans slædehundevenner arbejdsløse. Et væddeløb mellem slædehundene og flyet ender med sejr til hundene, da flyvemaskinen aldrig kommer i mål. Men Balto fornemmer, at der må være sket en ulykke og øjner en chance for at vise slædehundenes værd. Manuskript: Elana Lesser og Cliff Ruby. Instruktion: Phil Weinstein.

19:45  

Smølferne
Smølferne

19:56  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) Livet er sjovere med venner! Og nogle gange vil man så gerne have en ven, at man både komme til at stjæle slik og fyre krudt af for at være sej, også selvom man godt ved det er dumt. Men heldigvis kan det også være sejt at stå ved sig selv og sin diller.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:30  

Unge Morse VII (1:3)
Unge Morse VII (1:3) Britisk krimiserie fra 2020. (Endeavour) 1970 står for døren, og Endeavour Morse fejrer det nye årtis ankomst i Venedig, hvor han gør et interessant bekendtskab. Hjemme i Oxford findes en ung kvinde dræbt på en sti ved kanalen. Kriminalinspektør Thursday er sikker på, at han ved, hvem morderen er, men han har ingen beviser. Da Morse bliver bedt om at kaste friske øjne på sagen, belaster det de to mænds venskab.

23:00  

Shetland IV (1:6)
Shetland IV (1:6) Britisk krimiserie fra 2019. En afskåret underarm skyller op på stranden. Få timer senere bliver et hoved fundet i en vig. Ofret bliver identificeret som en ung nigeriansk mand, der blev set i Lerwick nogle dage tidligere. Hvad lavede han på Shetland? Og hvorfor blev han slået ihjel? Kommissær Jimmy Perez går på jagt efter svarene.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden I en uge, hvor russiske gasledninger er sprunget på mystisk vis, og proformavalg bliver afviklet i Ukraine, spiller Putin endnu en gang med A-musklerne. Imens spiller regeringen ud med flere valgoplæg udformet af embedsværket - senest med Danmark kan mere III, der mest af alt lyder som blå politik forklædt som rød. Rasmus Prehn er imidlertid ved at tage et opgør med fortids-Rasmus, der satte sig op på den høje hest, der nu har smidt ham dybt ned i mudderet. Og mens han ligger der og roder rundt, når VM hykleriet nye højder med en modig kulturminister og en kritisk fodboldtrøje.

21:30  

Mit liv med Danmarks dyreste biler (2)
Mit liv med Danmarks dyreste biler (2) Efter Joachim Kay Stender har prøvekørt den nyeste Porsche 911, skal han til Padborg for at vise os en superbil der emmer af stjernestøv og som tilmed fås i en version der kan rejse i tiden ¶ Imens har Thomas og Ulrik tilsyneladende mistet førsteretten til den yderst sjældne Lamborghini Diablo SV Roadster de ellers lige har lovet en dansk kunde. Joachim kommer op på 4 biler ud af i alt 5 til sin drømmegarage - med 2 episoder igen skal der prioriteres jernhårdt i sidste ende. Thomas og Ulrik har mistet førsteretten til den yderst sjældne Lamborghini Diablo SV Roadster de ellers lige har lovet en dansk kunde. Joachim kommer op på 4 biler ud af i alt 5 til sin drømmegarage - med 2 episoder igen skal der prioriteres jernhårdt i sidste ende.

22:30  

Pornokongens fald (1:2)
Pornokongens fald (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Porn King: The Rise & Fall of Ron Jeremy) Ron Jeremy var en amerikansk pornostjerne, der blev et ikon. Han mødte Hollywood-stjerner og medvirkede i mere end 2.500 film. Men i juni 2020 blev han arresteret i Los Angeles og anklaget for over 30 voldtægter og seksuelle overgreb. Eksklusive interviews og arkivoptagelser fortæller historien om hans karriere, om anklagerne, og om hvordan #MeToo har påvirket selv pornoindustrien - en verden de færreste kender til.

23:15  

Pornokongens fald (2:2)
Pornokongens fald (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Porn King: The Rise & Fall of Ron Jeremy) Efter 40 år som pornoskuespiller formår Ron Jeremy at blive mainstream og en realitystjerne. Men anklagerne om krænkelserne fortsætter. Politiet går endelig i gang med at undersøge anklagerne.

TVR
DR1

00:00  

Lewis: Genialitetens sjæl
Lewis: Genialitetens sjæl Engelsk krimi fra 2012. (Lewis: The Soul of Genius) Kriminalkommissær Lewis og hans kollega Hathaway bliver tilkaldt, da liget af Oxford-professoren Murray Hawes findes nedgravet i en skov. Hawes var som besat af at løse en litterær gåde i Lewis Carrolls berømte nonsensdigt Snarkejagten. Men kunne hans besættelse af gåden være så farlig, at nogen ligefrem skulle ønske at slå ham ihjel? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Brian Kelly.

01:30  

McDonald og Dodds: Skyer for månen
McDonald og Dodds: Skyer for månen Britisk krimi fra 2022. En mand videofilmer sig selv, mens han taler om De Dødes Dag og gentager en sætning på latin - på vej ud til et øde naturområde. Kort tid efter bliver et lig fundet begravet lige under jordoverfladen i Glastonbury. Det sætter gang i en serie ildevarslende hændelser, som kun Dodds er i stand til at afkode.

03:00  

I hus til halsen V (4:8)
I hus til halsen V (4:8) Det hele gik hurtigt, da Claus og Rikke Klüver-Kristensen mødte hinanden. Indenfor få år var parret flyttet fra København, blevet ejere af et stråtækt bondehus på Nordfyn fra 1850 og havde fået børn. Det blev til en række rigtig gode år i den firlængede idyl, men i 2014 var parret gledet så langt væk fra hinanden, at en skilsmisse var uundgåelig. Så Rikke og Claus satte bondehuset til salg og blev boende sammen - for børnenes skyld. Og sådan gik der knapt halvandet år, før Rikke fik nok og flyttede ind til Odense med 12-årige Laura og 9-årige Nikolaj. Så nu sidder Claus alene tilbage på landet - og både han og Rikke ønsker brændende at kunne trække en streg i sandet og komme videre. Med andre ord - deres hus skal sælges - og det har de bedst ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, om hjælp til.

03:00  

I hus til halsen V (3:8)
I hus til halsen V (3:8) Da Marie Louise Kamp Gonzalez og hendes cubanske mand vender hjem til Danmark efter flere år i udlandet, vælger de at flytte til Albertslund, hvor Marie er vokset op og stadig har sin familie. Kompromiset bliver et nybygget rækkehus - Marie er mest til fælleskab og kollektiver, hendes mand er til hæk og havelåge. Efter et par år flytter manden til Spanien, og Marie sidder tilbage med børnene og rækkehuset - uden hjælp fra sin eksmand. En uventet fyring får i en periode økonomien til at vælte, og Marie må låne penge af familien - og selv om hun igen har fået et godt job, er både økonomi og hverdag fortsat presset. Derfor har hun taget kontakt til ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, i håb om, at de kan hjælpe hende med at gøre rækkehuset klart til salg.

03:45  

Kender Du Typen? 2021 - Med barndomsbord og blodrød bøf
Kender Du Typen? 2021 - Med barndomsbord og blodrød bøf Hvem er det, der elsker en blodrød bøf og har indrettet sig med et spisebord fra sit barndomshjem? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et af de allerældste huse i Holbæk. Vært: Mads Steffensen

03:45  

Kender Du Typen? 2021 - Med madplan og Ridderkors
Kender Du Typen? 2021 - Med madplan og Ridderkors Hvem er det, der bor i en herskabelig lejlighed med eget springvand i gården? Og som lever fint med at have løse ledninger strittende ud fra væggen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, der er Ridder af Dannebrogordenen. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:05  

Teaterblod: Ghitas opdagelse
Teaterblod: Ghitas opdagelse I 1972 spiller teaterstykket "Misantropen" på Det kongelige Teater og sætter for altid nye standarder indenfor dansk skuespilkunst. Ghita Nørby springer ud som stor karakterskuespiller og opsætningen bliver en legende. I anledning af at dansk teater fylder 300 år, slår vi ned på fire vigtige teaterhistoriske begivenheder. I dette program fortæller Ghita Nørby om "Misantropen" og Sonja Richter og Nicolas Bro om hvad det kræver at være teaterskuespiller.

00:35  

Tragedien på Hillsborough
Tragedien på Hillsborough Britisk dokumentar fra 2014. (Hillsborough) Den 15. april 1989 indtraf den værste katastrofe i britisk foldboldhistorie. På et overfyldt stadion i Sheffield strømmede 3.000 fans gennem tælleapparatet mod et område med en kapacitet på mindre end halvdelen. 96 blev mast ihjel, mens 766 blev såret. Først skød politiet skylden for katastrofen på publikum, men en undersøgelse viste, at det ikke var rigtigt. Før katastrofen i Hillsborough var britisk fodbold kendt for sine skidne stadioner, voldelige fans og utilstrækkelige faciliteter. Det ændrede sig efter katastrofen. Og hvad der opstod i kølvandet er nu kendt som den rigeste og mest magtfulde fodboldliga i verden, den engelske Premier Leage.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, HJOERRING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1001203657