Hjørring
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: torsdag d. 17. oktober 2019

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: torsdag d. 17. oktober 2019

DR1

00:20  

Bergerac: Med løftede næver
Bergerac: Med løftede næver Jersey skal være vært for en boksekamp om det europæiske mesterskab. Både mesteren, franskmanden Laronde, og udfordreren McCord ligger i træningslejr på øen - og snart er der ballade. McCord bliver udsat for grov chikane, og meget tyder på, at Laronde står bag. Bergerac efterforsker sagen, der tager en alvorlig drejning, da McCords kone pludselig forsvinder.

01:15  

Kystvagten (63:68)
Kystvagten (63:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:00  

Bonderøven (5:8)
Bonderøven (5:8) Kartoflerne skal tages op, inden familien på Kastaniegården rejser til Finland. Her skal Frank sammen med svenske, norske og danske venner prøve at lave en udspændt træstammebåd. I Finland er man klar til at lære fra sig, og Frank plus venner får samtidig set, hvordan man kan udvinde tjære fra træ.

02:45  

Kender du typen? 2016 (1)
Kender du typen? 2016 (1) Aftenens kendte hovedperson har skiftet storbylivet og caffe latterne ud med en tilværelse på landet og hjemmebrygget kaffe - og det har ikke været uden kultursammenstød. Det og meget mere lærer livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup om den hemmelige hovedperson, inden de til sidst skal regne ud, hvilken kendt dansker de er på besøg hos. Vært: Mads Steffensen

03:30  

Hammerslag - Vi elsker parcelhuse
Hammerslag - Vi elsker parcelhuse Parcelhuset er stadig danskernes absolut hedeste boligdrøm, og derfor dedikerer vi aftenens program til parcelhuse i alle afskygninger. Vi starter i Otterup på Nordfyn med et klassisk parcelhus fra 1960'erne, der dog har fået et enkelt ansigtsløft eller to. Bagefter går turen til Odense, hvor hold Øst og Vest skal gætte prisen på et parcelhus, der har været igennem flere renoveringer, og så slutter vi af med et topmoderne og nybygget bud på et parcelhus fra år 2015. Vært: Christian Degn

04:15  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Butiksindehaver Sannie Windelborg skal gøre butikken sommerklar. Hun kaster sig ud i at lave en bænk af gamle døre. Woodliving forsøger at løse en krævende opgave. De skal lave et bord til en kørestolsbruger. Og i Valby er butiksbestyrer Jette Skov spændt på, om der overhovedet vil dukke nogen op til åbningen af deres nye butik.

04:45  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren holder Johannes Jensen fra Dansk Maskinbørs udenbys auktion i Horsens, og her gør kunderne alt for at få fat i varerne. Mogens og Peder fra Haderslev Auktion åbner dørene til en ny filial i Aarhus, og Peder er særlig begejstret over aftenens hovedattraktion. Og så er spændingen stor hos Finn Campen fra Campen Auktioner, når en helt speciel cirkusvogn skal under hammeren.

05:15  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:30  

Frilandshaven (4:8)
Frilandshaven (4:8) Dyrlægens natmad med foie gras og carpaccio er en af Anne Hjernøes fornyelser af det kendte danske smørrebrød. Jørgen Skouboe eksperimenterer med bevægelige fugleskræmsler: Roterende plastikflasker, batteridrevne papansigter og en fjernbetjent træmand er blot nogle af dem. Sendt første gang 08.06.08

06:00  

Fra Muld til Guld - Camillas krydderurter (7:8)
Fra Muld til Guld - Camillas krydderurter (7:8) Camilla Plum inviterer seerne med på en forunderlig rejse ind i sit rige af de mest intense smage og spændende dufte. I en ny programserie på DR2 vil hun i løbet af foråret og først på sommeren vise, hvordan hun sår, planter og høster de mest forskelligartede krydderurter; fransk estragon og marokkansk mynte, limebasilikum og appelsintimian, hvidløg og chilier. Og meget, meget mere. I aftenens program vil Camilla Plum lave et væld af spændende tilbehør med krydderurter. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 24.06.12

06:30  

Søren Ryge: Far, mor og børn (4)
Søren Ryge: Far, mor og børn (4) I endnu et program om den meget usædvanlige børnefamilie på Fyn får vi svar på det store spørgsmål: Hvad sker der, når børnene skal i skole? Svaret er naturligvis hjemmeundervisning. Vi får lov til at være med.

07:00  

Sundhedsmagasinet: Tæt på børnebørnene
Sundhedsmagasinet: Tæt på børnebørnene Flere flytter tættere på børnebørnene, når de bliver ældre - og det kan faktisk betyde, at vi lever længere. Men bedsteforældrene kan også have en afgørende betydning for at børnebørnene klarer sig godt. Værter: Peter Qvortrup Geisling og Nola Grace Gaardmand

07:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:15  

180 dage i ghettoen: Er vi venner?
180 dage i ghettoen: Er vi venner? Her lidt over halvvejs inde i eksperimentet har de syv tilflyttere efterhånden fået mange nye bekendtskaber, men det kræver en indsats at komme helt ind på livet af hinanden. Derfor arrangerer tilflytterne en voksen-fest, som sætter alle på prøve.

DR2

00:25  

Jim og Ghita (4:6)
Jim og Ghita (4:6) Ghita Nørby genser kulisserne til en af sine mest berømte film for første gang i 60 år. Det bliver et bevægende gensyn og en tur ned af dansk filmskats mindeallé, når skuespilleren sammen med designer Jim Lyngvild lægger vejen forbi Borreby Slot på deres kulturrejse gennem Danmark. Turen bringer også minder frem om Ghita Nørbys opvækst, da parret får eksklusiv adgang til det kommende Holmegård Værk i Næstved.

00:55  

Ugen plus det løse med Huxi Bach
Ugen plus det løse med Huxi Bach Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse.

01:25  

De sidste pygmæer: Den moderne verden truer
De sidste pygmæer: Den moderne verden truer Under sit ophold hos pygmæ-stammen Mbenjele dybt inde i regnskoven i Republikken Congo, opdager Livia, at myndighederne planlægger en vej gennem pygmæernes landsby. På den ene side giver det stammens medlemmer mulighed for at handle med omverdenen, men hvilken indflydelse vil det få på deres livsstil, hvor børnene er vokset op i en verden uden penge og uden materielle goder? Følg livet blandt en af verdens sidste pygmæ-stammer, hvor den britiske filmskaber Livia Simoka har opholdt sig i fem måneder.

02:15  

Dirigenten (3:4)
Dirigenten (3:4) Tom tager til Sverige i sin jagt på sandheden, men heller ikke i de svenske skove er der sikkert. Skurov får ordre på at pågribe Tom for enhver pris, mens Olga forstår, at heller ikke hun er sikker nogen steder.

03:40  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:20  

Midt i naturen (2:9)
Midt i naturen (2:9) Dyrenes evner til at kunne navigere har fascineret os op gennem historien. Hvorfor bruger elgene de samme stier i dag som de gjorde i stenalderen? Anders Lundin, en af seriens værter, tager her med ud i marken for at se, hvordan en elgko får påsat en GPS-sender, måske vil det give et svar? Joakim Odelberg rejser til Malta for at opleve fuglenes migration - en migration, der præges af krybskytteri og svære strabadser. Magdalena Forsberg vil i Sydafrika kigge nærmere på biller! Nordvision fra Sverige.

DR3

00:30  

Alene i vildmarken USA IV (5:11)
Alene i vildmarken USA IV (5:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Desperationen breder sig, mens deltagerne kæmper for at finde deres makker. Ren og skær udmattelse er ved at føre en af deltagerne direkte mod en konfrontation med et rovdyr!

01:10  

Cold Case: Vennekredsen
Cold Case: Vennekredsen Der er over 100.000 uopklarede mord i USA. Kun 1% af disse bliver opklaret. Når der ikke er flere spor at gå efter i en sag, bliver den hengemt som en 'cold case'. De pårørende efterlades uden svar. Men ekstremt vedholdende efterforskerne kan i sjældne tilfælde finde frem til de skyldige. I 1989 blev Shannon Siders myrdet i Michigan. Otte venner var de sidste, der så hende i live. 22 år senere opdager efterforskere, at alle i den lille by mistænker hinanden.

01:50  

James Camerons historie om science fiction (5:6)
James Camerons historie om science fiction (5:6) Megen science fiction handler om ny teknologi. Steven Spielberg, Arnold Schwarzenegger, George Lucas og andre forsøger at besvare det store spørgsmål: Vil alle de kloge maskiner, som science fiction-forfatterne har forudset redde menneskeheden eller vil det føre til vores undergang?

02:30  

Ripper Street V (1:6)
Ripper Street V (1:6) Østlondon, 1901. Kommissær Drake er blevet myrdet, og hans gamle venner Edmund Reid, Homer Jackson og Long Susan samles for at fange den gale gerningsmand. Der er bare ét problem. Reid og kompagni er selv på flugt fra politiet. Og nu hyrer politiinspektør Augustus Dove en af Reids værste fjender til at opspore trioen.

03:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:25  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:05  

Marie-Antoinettes hemmelige Versailles
Marie-Antoinettes hemmelige Versailles Dronning Marie-Antoinettes (1755-93) havde et lille palads forklædt som et bondehus i haverne omkring kongeslottet i Versailles. Det var et romantisk skjulested, der mindede dronningen om sin ubekymrede barndom i Wien. Efter Den Franske Revolution i 1789 forfaldt huset, men er nu blevet restaureret i al sin pragt og åbnet for offenligheden. Et intimt portræt af en lidt for moderne kvinde fanget i historiens malstrøm.

00:30  

Nama og Willi
Nama og Willi Nama er en ung malinesisk flygtning, der kæmper en hård kamp for at få fodfæste i Tyskland. Willi er en 75-årig pensionist, der i årevis har været på kant med sin søn, Stefan. Willi får medlidenhed med den unge flygtning, og sammen flytter de ind i Willis gamle hus, hvor Stefan nu bor. Willi og Stefan har ikke været på talefod i mange år, men Namas tilstedeværelse får dem til at bryde tavsheden. Nama: Nama Traore. Willi: Jesper Christensen. Stefan: Milan Peschel. Instruktion: Feo Aladag.

01:00  

Nama og Willi
Nama og Willi Nama er en ung malinesisk flygtning, der kæmper en hård kamp for at få fodfæste i Tyskland. Willi er en 75-årig pensionist, der i årevis har været på kant med sin søn, Stefan. Willi får medlidenhed med den unge flygtning, og sammen flytter de ind i Willis gamle hus, hvor Stefan nu bor. Willi og Stefan har ikke været på talefod i mange år, men Namas tilstedeværelse får dem til at bryde tavsheden. Nama: Nama Traore. Willi: Jesper Christensen. Stefan: Milan Peschel. Instruktion: Feo Aladag.

02:05  

Lørdagshjørnet - Mel Brooks
Lørdagshjørnet - Mel Brooks Henrik Iversen har besøg i sofaen af en meget veloplagt Mel Brooks, som taler om, hvorfor han selv helst vil instruere, spille med, lave musik, lave manus til sine film, om hvordan han startede som stand-up komiker. Sendt første gang 1978

02:35  

Lørdagshjørnet - Mel Brooks
Lørdagshjørnet - Mel Brooks Henrik Iversen har besøg i sofaen af en meget veloplagt Mel Brooks, som taler om, hvorfor han selv helst vil instruere, spille med, lave musik, lave manus til sine film, om hvordan han startede som stand-up komiker. Sendt første gang 1978

03:05  

Lørdagshjørnet - Jytte Abildstrøm
Lørdagshjørnet - Jytte Abildstrøm Henrik Iversen interviewer Jytte Abildstrøm i anledning af hendes 25 års skuespillerjubilæum. Sendt første gang 1978.

03:35  

Lørdagshjørnet - Jytte Abildstrøm
Lørdagshjørnet - Jytte Abildstrøm Henrik Iversen interviewer Jytte Abildstrøm i anledning af hendes 25 års skuespillerjubilæum. Sendt første gang 1978.

04:05  

Dagens sang: Hvad nu hvis
Dagens sang: Hvad nu hvis - sunget af et af DR's kor.

04:35  

Dagens sang: Hvad nu hvis
Dagens sang: Hvad nu hvis - sunget af et af DR's kor.

06:10  

Lykke (4:10)
Lykke (4:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykke er på boligjagt, det er Anders Assing også - og det viser sig sjovt nok, at de går efter den samme lejlighed. På SanaFortis står alt, ikke mindst Flemming, på den anden ende. Efter Johannes faldt ned fra sit tag, har han ændret personlighed og reagerer uforudsigeligt - og nu er firmaets amerikanske samarbejdspartner ankommet til et betydningsfuldt møde, som han kun vil afholde med Johannes. Lykke bliver involveret og må stille op til forskellige afledningsmanøvrer. Og så har Charlotte fundet sin egen effektive måde at gøre livet rigtigt surt for Claus på. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt. Anders Assing: David Dencik. Thomas: Laus Høybye. Maja: Mathilde Norholt. Johannes Dam: Søren Pilmark. Jette Dam: Bodil Jørgensen. Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen. Flemming: Lars Brygmann. Claus: Rasmus Botoft. Eva: Louise Mieritz. Niels: Timm Vladimir. Sigurd: Casper Crump. Ada: Julie Christiansen. Endvidere: Martine Ølbye Hjejle, Niels Anders Thorn, Inge Sofie Skovbo, Robert Ashe, Anders Budde Christensen og Rita Angela. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Rasmus Videbæk, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

07:05  

Lykke (5:10)
Lykke (5:10) En depressionskomedie af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Lykke er flyttet ind i sin nye lejlighed - dør om dør med Anders Assing. Hun lægger billet ind på Charlottes stilling, men Flemming gør, hvad han kan for at sylte hendes ansøgning, og sætter hende på den umulige opgave, at gøre SanaFortis' kvindeglade superforsker Frederik glad. Johannes vil skrive en hyldestbog om sin strenge far, men støder pludselig på glemte ting fra sin ungdom. Og mens Maja har et uimodståeligt forslag til Thomas, er Charlotte igen en kvinde, der er fuld af overraskelser. Medvirkende: Lykke: Mille Lehfeldt. Anders Assing: David Dencik. Thomas: Laus Høybye. Maja: Mathilde Norholt. Johannes Dam: Søren Pilmark. Jette Dam: Bodil Jørgensen. Charlotte: Ann Eleonora Jørgensen. Flemming: Lars Brygmann. Claus: Rasmus Botoft. Eva: Louise Mieritz. Niels: Timm Vladimir. Sigurd: Casper Crump. Ada: Julie Christiansen. Frederik: Thomas Levin. Endvidere: Martine Ølbye Hjejle, Tina Gylling Mortensen, Casper Steffensen, Mette Frank, Klaus Tange, Philip McKay, Laura Bro og Mads Duelund. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Jesper W. Nielsen. Foto: Jan Pallesen, dff. Production design: Sabine Hviid og Rie Lykke. Musik: Fridolin, Frederik Tao og Ben Kaniewski.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Se, nu stiger solen
Dagens sang: Se, nu stiger solen - sunget af et af DRs kor.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (59)
Grizzy og lemmingerne (59)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (60)
Grizzy og lemmingerne (60)

06:10  

Lucky Luke - Custerkaos (36)
Lucky Luke - Custerkaos (36) Custerkaos.

06:35  

Wild Kratts III (22)
Wild Kratts III (22) Børstesvin-skattejagt

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:10  

Klassen - Tre på date, del 2 (367)
Klassen - Tre på date, del 2 (367)

07:20  

Dybet (7)
Dybet (7)

07:40  

Dybet (8)
Dybet (8)

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:15  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Grizzy og lemmingerne (9)
Grizzy og lemmingerne (9)

08:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (11)
Den lille prinsesse (11) Den lille prinsesse sniger sig rundt i hele slottet og finder lækkerier, som hun vil nyde til sin midnatsfest. Det eneste problem er, hvordan hun skal holde sig vågen lige indtil midnat.

05:10  

Søpapegøjernes ø (19)
Søpapegøjernes ø (19) Kapløbet

05:20  

Inui (16)
Inui (16)

05:25  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

05:55  

Chuggington (14)
Chuggington (14)

06:05  

Morten Skildpadde II (7)
Morten Skildpadde II (7) Udflugt med naturklubben + Morten og den skrækkelige drage

06:30  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

06:50  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

07:00  

Min lille hund Mester (4)
Min lille hund Mester (4) Thomas forbereder middag til en gammel ven, der kommer på besøg. Mester er målløs, da det går op for ham, at det ikke er meningen, at han skal sidde med ved bordet og at Thomas vil vise sin ven at Mester er en tænkende og talende hund, men da Thomas' gamle ven dukker op, opfører Mester sig bare som en almindelig hund, og charmerer den gamle ven. Inden Thomas ved af det, sidder Mester med ved bordet og får rigeligt med frikadeller, mens han gør lykkeligt.

07:05  

Mini MGP Musik-værkstedet (2)
Mini MGP Musik-værkstedet (2) Der er musik i luften, når Silja og DJ Rul åbner dørene til deres fantastiske musikværksted. Her skal der bruges fantasi og magi, når to skønne børn laver en sang til deres medbragte rulling. Du kan let blive lækkersulten af at se programmet, for dagens tema er nemlig slik.

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (16)
Vidundervovsen Vaffel (16) Vaffels vandboldbassin

07:30  

Byggemand Bob: Den store udgravning
Byggemand Bob: Den store udgravning

08:30  

Gurli Gris - De gyldne støvler
Gurli Gris - De gyldne støvler

08:45  

Kanonkongen Freja (4:8)
Kanonkongen Freja (4:8) Asger har fødselsdag, men der er ingen fest. For Asgers mor vil ikke have at Asger får slik og sukker. Og når der ikke er søde sager til en fødselsdagsfest, er der ingen der gider komme. Heldigvis har Freja en ide. De kan bare holde fødselsdagfest hjemme hos hende. Der må man nemlig gerne spise slik. De to venner beslutter at holde en udklædnings-fødselsdagsfest og inviterer hele kvarterets unger. Det bliver en fantastisk fest indtil Freja kommer til at sige noget til Asger, der ikke er helt rigtigt. Og pludselig vakler venskabet mellem de to. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

 
DR1

09:00  

Bonderøven (9:16)
Bonderøven (9:16) I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper.

09:45  

En ny begyndelse II (7)
En ny begyndelse II (7) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

10:30  

Antikkrejlerne med kendisser (115)
Antikkrejlerne med kendisser (115) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:30  

Auktionshuset II (8)
Auktionshuset II (8) I Auktionshuset rejser den rutinerede ejer, Jesper Bruun Rasmussen, den lange vej til New York for at få bekræftet om et indleveret ur, er lavet af den russiske hofjuveler, Carl Fabergé. For det viser sig at 1 ud af 100 er den ægte varer og det ville være et slemt slag for troværdigheden hvis Auktionshuset solgte kopikunst. Senere på aftenen er Jesper Bruun Rasmussen æresgæst hos den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, John Loeb. Han har en af de største private samlinger af dansk kunst og mange af disse værker er købt gennem Auktionshuset. De udstilles nu i New York og i den forbindelse er Jesper Bruun Rasmussen naturligvis inviteret til ferniseringen. Imens den rutinerede ejer hygger sig i The Big Apple, har vurderings- og salgsdirektør Kasper Nielsen en unik mulighed for at lukke en vigtig handelsaftale med en af antikvitetsmarkedets største spillere i Europa, Mads Holst. Så Kasper Nielsen kommer på en hård prøve når han skal overbevise den professionelle købmand Mads Holst om, at Auktionshuset er den rette samarbejdspartner hvis han vil sætte sine smukke møbler på auktion. I skranken får eksperterne fingre i alt fra Barbiedukker til vielsesringe i deres forsøg på at indfri danskernes drømme. Velkommen til Auktionshuset.

DR2

09:20  

Dage i haven (4:9)
Dage i haven (4:9) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

10:20  

Dage i haven (5:9)
Dage i haven (5:9) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

11:20  

Livets opskrift - Japan (3:5)
Livets opskrift - Japan (3:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker tager turen til Okinawa, som er en af Japans sydligste ø - 2 timer i fly fra Tokyo. Japanere er kendt for at leve længe, men på denne ø, lever de endnu længere end i resten af landet, og Sisse skal nu finde ud af hvordan det hænger sammen. Udover Familien Maeda, som er den familie Sisse skal bo hos, møder hun mange specielle typer, der lever et helt andet liv, end det vi kender i Danmark. Hun tager med fiskeren Katu-san på harpunfiskeri og møder Samuraien Hammamoto, som er 76 år og stadig underviser i sværdkunst. Men spørgsmålet er, hvorfor netop disse mennesker lever så længe - og om noget af deres livsstil kan bruges i Danmark. Sendt første gang 17.11.2015

DR3
DR K

09:10  

Guldkorn 1980'erne: 1982
Guldkorn 1980'erne: 1982 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1982.

09:30  

Guldkorn 1980'erne: 1981
Guldkorn 1980'erne: 1981 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1981? Sparefirserne er begyndt og vi forbereder os på det værste - for terroristerne truer, vi bliver forført af den amerikanske livsstil og de unge kan ikke få arbejde. Folkepensionisten Maj Johansen tager os med på tilbudsjagt i supermarkedet, og de unge på frisørskolen har spidse albuer til konkurrencen om årets bedste aftenfrisure. Heldigvis er hjertet varmt til sølvbryllupsfest hos Lillian og Åge.

09:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Skram-missil i sommerhus, Schlüter som offer, Tyskerne ved Stalingard, juleindkøb under krigen, tronfølger i bazar, Gorbatjov trække sig, krybbespil med forhindringer og Clausens juleneg. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

10:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1994.

11:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1994.

11:50  

Guldkorn 1980'erne: 1982
Guldkorn 1980'erne: 1982 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1982.

DR Ultra

09:00  

Peberbanden og den sorte konges forbandelse
Peberbanden og den sorte konges forbandelse Mia og Benny er bedste venner og går i klasse sammen. På grund af mangel på lærere er klassens skoleudflugt tæt på at blive aflyst, men det er kun lige indtil Bennys mor, Andrea, træder til. Udflugten går til Sydtyrol, hvor Mias ven Luca bor. Luca advarer dem dog om at tage af sted, da der foregår nogle mystiske ting i hans by. Med Mias søster, Alice, beslutter Mia og Benny sig for at løse dette mysterie. De allierer sig med klassens nye dreng, Johannes. Snart støder de på uhyggelige ånder og mystiske tegn.

10:35  

Vi' bare bjørne III (8)
Vi' bare bjørne III (8)

10:45  

Vi' bare bjørne III (9)
Vi' bare bjørne III (9)

11:00  

Klassen - Vind en skolefest (306)
Klassen - Vind en skolefest (306) Nye afsnit hver tirsdag-torsdag!

11:10  

Klassen - De klammeste kager (307)
Klassen - De klammeste kager (307) Nye afsnit tirsdag-torsdag!

11:25  

Klassen - Tøjkrise (308)
Klassen - Tøjkrise (308)

11:35  

Klassen - Kongen og dronningen (309)
Klassen - Kongen og dronningen (309)

11:45  

Klassen - Christians hemmelighed, del 1 (310)
Klassen - Christians hemmelighed, del 1 (310)

11:55  

Klassen - Christians hemmelighed, del 2 (311)
Klassen - Christians hemmelighed, del 2 (311) Nye afsnit alle tirsdage, onsdage og torsdage!

DR Ramasjang

09:05  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

09:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

09:40  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

10:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

10:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

10:50  

Zoo
Zoo

11:00  

Ramasjang Mysteriet II (6)
Ramasjang Mysteriet II (6) Hvor er Skoleinspektørens maltbolsjer? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:30  

Kaj og Andrea er med i Juhu
Kaj og Andrea er med i Juhu Andrea og Karla er rødt hold, Kaj og Ole er blåt. Hvad ved de om sig selv - og hvem mon vinder? Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Ole Kibsgaard, Christine Schou. Manuskript: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll.

DR1

12:00  

Bonderøven (6:8)
Bonderøven (6:8) Familien fra Kastaniegården er i Finland sammen med nordiske håndværkervenner for at lære at bygge en åben træstammebåd og opleve udvindingen af tjære fra tjæretræ. Theresa lærer om lokal brødbagning, og fiskefælderne skal også tjekkes inden hjemrejsen.

12:45  

Kender du typen? 2016 (2)
Kender du typen? 2016 (2) Hvilken kendt dansker taler til sin stuebirk, vasker sine gummisko med speciel shampoo og elsker hot sauce? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af, når de tager på opdagelse i en stor, nyrenoveret lejlighed på Nørrebro. Vært: Mads Steffensen

13:30  

Hammerslag - 1800-tals boliger i Vendsyssel
Hammerslag - 1800-tals boliger i Vendsyssel Et hjem med sjæl og autenticitet er noget, vi danskere er rigtig glade for. Derfor har vi håndplukket tre spændende boliger i Vendsyssel med masser af historie til aftenens program. De er alle fra 1800-tallet, og den første er en fin lille lejlighed midt i Hjørring. Derefter skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et charmerende, fredet hus i Frederikshavn, før vi slutter i fantastiske omgivelser lidt uden for Hirtshals, hvor en gammel strandfogedgård er forvandlet til en smuk liebhaverbolig. Vært: Christian Degn

14:40  

Bergerac: Sten for brød
Bergerac: Sten for brød Charlie skal til 80 års fødselsdag i Frankrig og hyrer Bergerac som sin chauffør. Efter festen bliver værtindens diamanthalskæde stjålet. Forsikringsselskabet har mistanke om, at der er svindel med i spillet, og snart har Bergerac fået endnu et job.

DR2

12:05  

Livets opskrift - Californien (4:5)
Livets opskrift - Californien (4:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til burgernes land USA - nærmere betegnet en lille by der hedder Loma Linda, som ligger i Californien. Denne by er trods USA's knap så sunde ry, blandt de fem steder i verden, hvor befolkningen lever længst. Loma Linda består hovedsageligt af Syvendedags Adventister - og netop denne religion og livsstilen der følger med, er årsagen til, at de lever så længe. Men hvad er det så for et liv de lever - og er det overhovedet attraktivt at leve så længe, hvis man skal leve efter strenge regler? Sisse flytter ind hos Familien Maruffo, som er ultra religiøse og arbejder i den lokale kirke. Hun mødes også med byens borgmester, som kæmper med næb og kløer for at bevare adventismen i byen. Sendt første gang 24.11.2015

12:50  

Ken Folletts Uendelige verden (3:4)
Ken Folletts Uendelige verden (3:4) Caris har aflagt nonneløfte for at redde sit liv. Nu er der gået syv år, og hendes elskede Merthin bor i Firenze, hvor han har stiftet familie. Takket været en arv får Caris midlerne til at bygge sit hospice, men den snu prior Godwin lægger planer for at få fingre i pengene. Caris drager ud på en farefuld rejse for at søge hjælp fra kongen, der udkæmper en tilsyneladende endeløs krig i Frankrig. Petranilla: Cynthia Nixon. Sir Thomas Langley: Ben Chaplin. Caris: Charlotte Riley. Instruktion: Michael Caton-Jones.

14:20  

Ken Folletts Uendelige verden (4:4)
Ken Folletts Uendelige verden (4:4) Kingsbridge begraver sine døde efter pestens hærgen. Caris er blevet prior og tilbyder alle løn og ikke blot mad for at dyrke uopdyrket land. Men byens prøvelser er langt fra forbi. Petranilla smeder stadig rænker, og både Ralph og Godwin får ny magt. Da byens bønder gør oprør mod den brutale Ralph, kommer sir Thomas Langley til hjælp med en uventet afsløring. Petranilla: Cynthia Nixon. Sir Thomas Langley: Ben Chaplin. Caris: Charlotte Riley. Instruktion: Michael Caton-Jones.

DR3

12:10  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Elton John, Pink og Robbie Williams. Det vrimler med popstjerner hos Graham Norton, der også får besøg af skuespilleren Carey Mulligan og skuespilleren, komikeren og forfatteren Stephen Fry.

13:00  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Ekskæresterne Helen Mirren og Liam Neeson tager plads i Graham Nortons sofa sammen med Jamie Dornan fra 'Fifty Shades'-filmene. Det norske popfænomen Sigrid står for aftenens musikalske indslag.

13:45  

Usynligt syg (1:4) - Jeg plejede at være powerwoman
Usynligt syg (1:4) - Jeg plejede at være powerwoman Amalies liv har været på pause, siden hun fik konstateret fibromyalgi. Hun har svært ved at acceptere sin kroniske tilstand og længes efter det raske liv. Hun savner sine veninder, som hun har mistet kontakten til, efter hun er blevet syg. Søs er ramt af en kronisk sygdom, der gør, at hun i en alder af 32 må opgive sit arbejde som fængselsbetjent. Hun smiler, da hun siger farvel til sine kollegaer for sidste gang, men bag facaden gemmer sig en sorg. For hvem er hun nu, når hun ikke længere kan være den powerwoman, hun var inden sygdommen? Julies sygdom giver hende ustyrlige og smertefulde anfald et par gange om måneden. Hun drømmer om at blive en succesfuld journalist, men er bange for, at sygdommen og anfaldene vil stå i vejen for drømmen.

14:20  

Jeg er stadig Christopher (2:4)
Jeg er stadig Christopher (2:4) Christopher har etableret sig som en af Danmarks største popstjerner. Han er stadig omgivet af skrigende fans, spiller udsolgte koncerter og bliver inviteret til bal hos Dronningen. Men Christopher drømmer også om noget større. DR3 har igen fået adgang til Christopher Nissens liv. Her har han etableret sig i ny lejlighed og med en ny kæreste. Nu står kampen om et gennembrud i udlandet, og om at skabe sit tredje album, der skal hjælpe ham med at opnå den drøm.

14:50  

Mit ekstreme liv med dværgvækst
Mit ekstreme liv med dværgvækst Tænk at leve som lillebitte i en verden af kæmper. Sådan er det at være født med dværgvækst, hvor selv den enkleste opgave kan være en stor udfordring. Vi møder 28-årige Jack, der er ved at flytte hjemmefra for at optræde i en pantomine, 19-årige Jess, der er ved at tage kørekort, og Freya på 15 år, der leder efter den helt rigtige kjole til et skolebal.

DR K

12:05  

Guldkorn 1980'erne: 1984
Guldkorn 1980'erne: 1984 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1984.

12:25  

Rejsen langs Norges kyst (4:10)
Rejsen langs Norges kyst (4:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går i dag langs Helgelandskysten, og i et fantastisk vejr besøges på turen mod Brønnøysund flere små, entusiastiske lokalsamfund på øerne Myken, Træna, Lovund, Tomma og Vega. Nordvision fra Norge.

13:00  

Rejsen langs Norges kyst (5:10)
Rejsen langs Norges kyst (5:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. I dag går turen fra Bindal til Hitra, der er lagt op til et spændende besøg hos fiskeriministeren, og vi skal opleve masser af kulturminder, være med til skibsophugning, festival, krabbekogeri og meget mere. Nordvision fra Norge.

13:40  

Vildmarkens vogtere (4:8)
Vildmarkens vogtere (4:8) Få kender naturen så godt som de ansatte i Statens Naturopsyn i Norge. I dag får Vegar, der har brugt meget tid på at opspore losser, endelig muligehd for at komme helt tæt på det store kat-tedyr. Kollegaen Berit får lov at opleve årets renkalve på nært hold, mens Rune og Haakon skal forsøge at redde æg og fugleunger, før mink og ræv kommer dem i forkøbet. Nordvision fra Norge.

14:20  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman II (1:3)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman II (1:3) Stort set alle trosretninger har en skikkelse, som menes at være Guds udvalgte. Muslimer har Muhammad, kristne Jesus, og jøder Abraham og Moses. Hvorfor samler vi os omkring disse skikkelser, og hvad betyder de for vores tro? Den amerikanske skuespiller Morgan Freeman opsøger en af de udvalgte, der går lyslevende omkring iblandt os. En niårig amerikansk dreng fra Minnesota, der menes at være en reinkarnation af en tibetansk lama.

DR Ultra

12:05  

Klassen - Mors dreng (312)
Klassen - Mors dreng (312)

12:15  

Klassen - Kæreste-challenge (313)
Klassen - Kæreste-challenge (313) Nye afsnit alle tirsdage, onsdage og torsdage!

12:30  

Klassen - Fødselsdagstyven (314)
Klassen - Fødselsdagstyven (314)

12:40  

Klassen - Klassens stærkeste (315)
Klassen - Klassens stærkeste (315)

12:50  

Klassen - Hugo vil have bumser (316)
Klassen - Hugo vil have bumser (316)

12:55  

Klassen - Ydmyget, del 1 (317)
Klassen - Ydmyget, del 1 (317)

13:05  

Klassen - Ydmyget, del 2 (318)
Klassen - Ydmyget, del 2 (318)

13:15  

Klassen - Er Luna den sidste single? (319)
Klassen - Er Luna den sidste single? (319)

13:25  

Klassen - Alt for tæt på! (320)
Klassen - Alt for tæt på! (320)

13:30  

Syg battle: Kæmper om følgere | PEK - Pranksters Elite Klub
Syg battle: Kæmper om følgere | PEK - Pranksters Elite Klub Guldfisk i din slush-ice Caspers onde fætter, Trylle-Troels har udfordret ham til en YouTube-battle, hvor de skal kæmpe om titlen som Jersies bedste youtuber. Hvis Casper skal vinde, har han desperat brug for PEK-hjælp, og Mads og Jonathan lægger hurtigt en plan, der ender med at blive en lidt for stor mundfuld.

13:45  

Stjæler fra skolens kontor | PEK - Pranksters Elite Klub 2 (
Stjæler fra skolens kontor | PEK - Pranksters Elite Klub 2 ( Overnatning på skolen Mads og Jonathan er næsten klar til at bryde ind på lærerværelset for at få fat i Nicolais hemmelige skolepapirer, da Malinka dukker op. Hvis de skal have hendes stemme til sidste skoledag, skal de overnatte på skolen sammen med hende. Det bliver en lang aften for drengene, som er under hårdt tidspres, hvis deres plan skal lykkes.

13:55  

En bombe under Nicolai | PEK - Pranksters Elite Klub 2 (12)
En bombe under Nicolai | PEK - Pranksters Elite Klub 2 (12) Nicolais store hemmelighed Da Mads og Jonathan udfører deres plan om at få Nicolais stemme til sidste skoledag, opdager de en stor hemmelighed om ham, som vender og ned på alting. Nicolai har nemlig ikke fortalt hele sandheden om, hvorfor han skiftede skole, og det viser sig at være en stor fordel for PEK.

14:10  

Wild Kratts (22)
Wild Kratts (22)

14:30  

Wild Kratts (23)
Wild Kratts (23)

DR Ramasjang

12:00  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Luna strikker nyttig ting.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Farfars Drenge køre imod Jorden Rundt. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i et møbelvarehus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

12:55  

Rosa fra Rouladegade (8)
Rosa fra Rouladegade (8) Rosa bor i et hjemmebagt hus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Villum, der vil overraske sin farmor med en lækker kage. De sniger sig ind i farmors lejlighed, for at finde ud af hvad hun allerbedst kan lide. Spørgsmålet er bare, om de kan gøre det uden at blive opdaget. Og hvad hvis farmor pludselig kommer hjem?

13:25  

På tur med far - Papabilen får vinger
På tur med far - Papabilen får vinger Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal på sommerferie hos farmor og farfar. Og de har skabt et helt særligt fantasirum sammen, når de kører bil, hvor de kan snakke om alt hvad de har lyst til af hemmeligheder. Hvad er eksempelvis at foretrække; Myg eller tæger? Og har far ret i, at der er blevet opfundet en bil der faktisk kan flyve?

13:50  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

14:00  

Sikker & Søn VI (4)
Sikker & Søn VI (4) Ringeklokken Sikker vil til ishockeykamp og øver sig i hangaren. Han kommer til at tage fejl af pucken og Søns nypudsede ringeklokke, så pludselig har de en ødelagt ringeklokke og kan ikke komme afsted. Sikker afprøver en masse skøre ting for at finde noget, der kan fungere som ringeklokke til Keglevognen.

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Sprinter Galore IV - Autoværksted (1)
Sprinter Galore IV - Autoværksted (1) Autoværksted: Sprinter er på vej mod en øde ø, da han pludselig får problemer og styrter ned med sit rumskib. For at fikse rumskibet leder han efter ledninger på et autoværksted, hvor han møder Max, som leger i en gammel bil, der desværre skal skrottes. Sprinter kan måske fikse bilen - men er det nu også en god idé?

14:50  

Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi
Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi Dagens quizdyr er kakaduen Samardi. Han bliver quizzet om dyr, som er aktive om natten. Samardi ved en del om dyr. Men han er mere interesseret i om quizværten Stefan, og alle natdyrene fra quizspørgsmålene, mon har det godt. For måske går de rundt og bøvler med nogle problemer, som Samardi kan hjælpe dem med? Og da Samardi selv bøvler med et quizspørgsmål undervejs, så bruger han sin livline på at spørge alle andre dyr, som han kender, om hjælp til svaret. Samardi synes nemlig alle skal have lov at være med i quizlegen.

DR1

15:35  

Dommer John Deed (10)
Dommer John Deed (10) Dommer Deeds ærkefjende sir Ian Rochester er rasende, da han hører, at Deed er udpeget som dommer i en kontroversiel sag mod et mobilselskab. For at få skovlen under Deed vender sir Ian sin opmærksomhed mod Deeds veninde Jo Mills. Jo bliver fremstillet i retten i en disciplinærsag, anklaget for at have et upassende forhold til Deed.

17:05  

En ny begyndelse II (8)
En ny begyndelse II (8) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:55  

The Benefactor
The Benefactor Franny er skyld i en bilulykke, der koster hans to bedste venner livet. Fem år senere kontaktes han af parrets voksne datter, Olivia. Plaget af skyldfølelse begynder Franny at overdænge den gravide Olivia og hendes mand med dyre gaver og nye muligheder. Det er en desperat mands forsøg på at fastholde grebet om sit liv, mens alt omkring ham falder fra hinanden. Franny: Richard Gere. Olivia: Dakota Fanning. Luke: Theo James. Instruktion: Andrew Renzi.

17:20  

A Knight's Tale
A Knight's Tale Selv om William kun er søn af en tækkemand, har han altid drømt om at blive ridder. Skæbnen kommer ham uventet til hjælp i form af en forsulten forfatter, og snart kan han som den ædle ridder Ulrich von Lichtenstein of Gelderland både udkæmpe drabelige ridderturneringer og bejle til den skønne Jocelyn. William: Heath Ledger. Lady Jocelyn: Shannyn Sossamon. Chaucer: Paul Bettany. Instruktion: Brian Helgeland.

DR3

15:40  

Mit ekstreme liv som stammer
Mit ekstreme liv som stammer Når man altid må kæmpe for at gøre sig selv forståelig, føles hver dag som op ad bakke. Vi møder Jordan på 20 år, der er ved at gøre sig klar til at søge sit første job, den 23-årige Zain, der i mange år ikke kunne få et ord ud, den 21-årige Ishaq, der er i gang med medicinstudiet, og den 24-årige Namrah, der researcher i årsagen til stammeriet.

16:25  

Mænd i krig mod kvinder
Mænd i krig mod kvinder Tv-værten Reggie Yates undersøger den moderne, britiske maskulinitet. Han møder vrede mænd, der mener, at feminismen er gået for vidt. Mænd der kæmper for mænds rettigheder, og andre, der tilbyder gode råd om, hvordan man får mere sex. Men han oplever også de mere mørke sider af denne vrede mod kvinder - fra mænd der chikanerer feminister på nettet til dem, der rådgiver om, hvordan man bedst klarer en kvinde, der siger nej!

17:10  

James Camerons historie om science fiction (5:6)
James Camerons historie om science fiction (5:6) Megen science fiction handler om ny teknologi. Steven Spielberg, Arnold Schwarzenegger, George Lucas og andre forsøger at besvare det store spørgsmål: Vil alle de kloge maskiner, som science fiction-forfatterne har forudset redde menneskeheden eller vil det føre til vores undergang?

17:50  

Vilde ekspeditioner til det ukendte (2:10)
Vilde ekspeditioner til det ukendte (2:10) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Expedition with Steve Backshall) Mayaerne troede, at underjordiske huler var indgangen til en overnaturlig verden fuld af skræk og rædsler. Eventyreren Steve Backshall har samlet et hold eksperter og sammen begiver de sig på en farefuld ekspedition ind i det enorme område af gange og huler, som befinder sig under junglen på Yucatan-halvøen i Mexico. Og her vrimler det med makabre spor efter fortidens mayaer.

DR K

15:10  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman II (2:3)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman II (2:3) Hvad er himmel og helvede? Alle trosretninger har i tusinder af år haft forestillinger om disse mytiske steder. Morgan Freeman undersøger, hvordan disse ukendte steder har ændret vores måde at leve på.. Det gør han bl.a. ved at dykke ned i de indfødte amerikaneres åndeverden, undersøge fænomener som exorcisme og tungetale og ikke mindst møde en kvinde, der mener, at hun har besøgt himlen!

15:55  

Krøniken (4:22)
Krøniken (4:22) 1951. Ida og Erik er blevet gift og skal meget snart være forældre - men Ida skal lige have sin eksamen først. Samtidigt har Erik store planer, som dog hurtigt ser ud til at kuldsejle - med mindre Palle kan gøre ham en meget stor tjeneste i kraft af sit arbejde. Det går ikke helt, som Søs havde tænkt med en seriøs skuespillerkarriere - men så møder hun den kontroversielle Otto Schøler, direktør for et stort københavnsk revyteater, og så sker der noget. Da Meyer får en mistanke om, hvad der kan være foregået på Bella under besættelsen, kommer det til et opgør med Kaj Holger. Medvirkende: Ida: Anne Louise Hassing. Erik: Ken Vedsegaard. Palle: Anders W. Berthelsen. Søs: Maibritt Saerens. Kaj Holger: Waage Sandø. Karin: Stina Ekblad. Karen: Pernille Højmark. Børge: Dick Kaysø. Meyer: Jesper Christensen. Otto Schøler: Peter Schrøder. Endvidere: Peter Gantzler, Michael Hasselflug, Anette Støvelbæk, Charlotte Christie, Mogens Rex, Joakim Knop, Malene H. Petersen, Bodil Lassen, Maria Savery, Peter Michael Jensen, Signe Fabricius, Katrine Engberg, Mette Berggreen, Karina Frimodt. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Koreografi: Niclas Bendixen. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. Sendt første gang 25.01.04

16:55  

Krøniken (5:22)
Krøniken (5:22) 1951. Erik og Meyer har sammen startet en fjernsynsfabrik, som ligner en succes - men Erik tager store chancer for at skaffe kunder. På Bella modsætter Kaj Holger sig stadig at producere fjernsyn, men er noget foruroliget over rygterne om Eriks nye tiltag. Søs prøver at hævne sin fars indblanding i sin teaterkarriere ved at leve så udsvævende som overhovedet muligt. Palle bliver indkaldt som soldat og tager samtidig en stor beslutning, mens Børge er begyndt at få varme følelser for en ganske bestemt kvinde. Ida er fortvivlet over Eriks undertiden besynderlige opførsel. Medvirkende: Ida: Anne Louise Hassing. Erik: Ken Vedsegaard. Palle: Anders W. Berthelsen. Søs: Maibritt Saerens. Kaj Holger: Waage Sandø. Karin: Stina Ekblad. Karen: Pernille Højmark. Børge: Dick Kaysø. Meyer: Jesper Christensen. Viggo Valentin: Peter Gantzler. Endvidere: Michael Hasselflug, Peter Hesse Overgaard, Christian Mosbæk, Anette Støvelbæk, Malene Højland Petersen, Henrik Koefoed, Max Hansen, Jeanne Boel, Ditte Gråbøl, Niclas Bendixen, Thomas Levin, Freya Møller-Sørensen, Ida Dwinger og Lasse Baunkilde. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. Sendt første gang 1.2.04

17:55  

Huset på Christianshavn (43)
Huset på Christianshavn (43) "Farvel skat". Manuskript: Henning Bahs. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Preben Neergaard, Knud Hilding, Ove Verner Hansen og Jes Holtsø. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 6. april 1974.

DR Ultra

15:00  

Spøgelsesjægerne
Spøgelsesjægerne Tom er en dreng, der nemt bliver forskrækket. Hetty er en professionel spøgelsesjæger, og Hugo er et elskeligt, men meget slimet spøgelse. Trods deres forskelligheder går den umage trekløver sammen om at bekæmpe det onde og redde verden fra en livstruende fremtid.

16:35  

Grizzy og lemmingerne (72)
Grizzy og lemmingerne (72)

16:40  

Scooby Doo (33)
Scooby Doo (33) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

17:00  

Helium (11)
Helium (11)

17:15  

Trio - cyberguldet (4:10)
Trio - cyberguldet (4:10) I jagten på de hemmelige tegninger til kraftværket, bliver TRIO viklet ind i et hus fuldt af spøgelser. Dem må de afsløre før den superhemmelige CX kan bringes i sikkerhed. Men snart er den ved at blive udslettet i en gigantisk skraldekværn.

17:40  

Klassen - Tre på date, del 2 (367)
Klassen - Tre på date, del 2 (367)

17:50  

Klassen - Tre på date, del 3 (368)
Klassen - Tre på date, del 3 (368)

DR Ramasjang

15:00  

Ernest & Celestine (26)
Ernest & Celestine (26)

15:10  

Simon
Simon Babysitteren

15:15  

Gurli Gris VII (5)
Gurli Gris VII (5)

15:30  

Kika og Bob (14)
Kika og Bob (14) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

15:45  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

16:05  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

16:20  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

16:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:45  

Pyjamasheltene II (6)
Pyjamasheltene II (6)

17:00  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

17:15  

Hr. Skægs hotel - Bageren (6)
Hr. Skægs hotel - Bageren (6) Hr. Skæg får besøg af en ung bager fra Marokko. Hun skal tidligt op og møde på sit nye job, men hun er meget dårlig til at komme op om morgenen. Hun har prøvet alt, så Hr. Skæg må være opfindsom for at finde noget, der kan vække hende.

17:30  

Isabel og den skjulte skat (8:8)
Isabel og den skjulte skat (8:8) Beduinernes glemte by. Kisten gemte på et nyt mysterium - derfor er Isabel på jagt efter et barn, som kan hjælpe hende. Aya kender klippebyen Petra som sin egen baglomme, og hurtigt genkender hun kortet på den ene sten, som viser vejen ind i den glemte by. Måske fører kortet også til den skjulte skat, som Ørkenprinsen har sendt Isabel afsted for at finde til alle Jordans børn.

17:40  

Alma flytter på landet (8)
Alma flytter på landet (8) Kagekonkurrencen Ved den årlige høstfest er Alma med i en kagekonkurrence. Mon hun vinder?

17:50  

Mig og mine to hjem - Tristan (1)
Mig og mine to hjem - Tristan (1) Tarteletter hos far Tristan er hos sin far, og de hjælpes med at lave aftensmad. Inden maden er færdig leger Tristan og hans storebror en sjov leg, men pludselig bliver de uvenner og far må hjælpe.

17:55  

F for får V (20)
F for får V (20)

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren får Klaus Pedersen fra Nordjysk Landboauktion travlt, da dyrlægen kommer for sent. Hos Sjællands Bilauktion må Kim Davidsen spejde langt efter kunderne til dagens auktion. Ole Christensen fra Hørsholm Auktionshus er taget på skattejagt på Fyn, hvor alt inventaret på et slot skal vurderes.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Øen (1:8)
Øen (1:8) Hvad sker der, når vi fratages det moderne livs bekvemmeligheder og skal leve på en ø uden civilisation? Det står 14 helt almindelige danskere overfor i et nyt socialt eksperiment, hvor gruppen efterlades helt alene på en øde ø i Stillehavet, kun med vand nok til at klare sig i et døgn - herfra er resten op til dem. Allerede fra dag ét skal de i fællesskab bygge et nyt samfund op fra bunden, og de skal på egen hånd finde ly, vand og føde og klare sig selv den næste måned.

DR2

19:30  

Ugen plus det løse med Huxi Bach
Ugen plus det løse med Huxi Bach Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse.

20:00  

Debatten
Debatten

DR3

18:40  

I Forreste Række (1:7)
I Forreste Række (1:7) Hun drømmer om at stå i forreste række, men hun er usikker på, om hun er ligeså dygtig som de andre. Benjamin har danset ballet, siden han var barn, og det er hele hans verden. Men nu er han blevet skadet, og han mærker, hvad det betyder at ryge udenfor fællesskabet. Emma Riis er 18 år og et lysende talent. Hun drømmer om at nå hele vejen til tops, og indtil videre tegner det godt. Men det er ikke altid nemt at være den bedste, når ens nærmeste konkurrenter også er ens bedste venner. Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

19:10  

Family Guy
Family Guy Joe ryger ud i en depression, da han ikke kan indhente en tyv i sin kørestol. For at give ham selvtilliden tilbage overtaler Peter ham til at stille op til byens handicap-lege. Her bliver Joe en stor succes - måske lidt for stor. Samtidig finder Stewie, Meg og Chris 26 dollars på gaden. Det hvirvler de tre søskende ind i en spiral af mistro, bedrag og vold, for hvad skal de stille op med pengene?

19:35  

Family Guy
Family Guy Det er jul, og mens Peter og vennerne tager på druk, gør tanken om julemanden Stewie småparanoid. En fed mand i en rød dragt, der holder øje med alle børn? Hvor skræmmende er det?

20:00  

Rejsen til Mars II (1:6)
Rejsen til Mars II (1:6) Året er 2042. Der er gået ni år, siden de første mennesker landede på Mars. Nu er en ny gruppe kolonister på vej til den røde planet. Nemlig et minehold, der er sendt ud af en privat virksomhed, som har store planer for planeten. Hvordan ville det gå for sig, hvis vi koloniserede Mars? Det spørgsmål forsøger 'Rejsen til Mars' at besvare. Serien fletter en realistisk fiktionshistorie sammen med interviews med forskere og iværksættere som Neil deGrasse Tyson og Elon Musk.

20:45  

Mars: Inside SpaceX
Mars: Inside SpaceX Er der liv på Mars? Ikke endnu, men står det til iværksætteren Elon Musk, vil der en dag bo mennesker på den røde planet. Et skelsættende skridt på den rejse tager Musk og rumfartsvirksomheden SpaceX den 6. februar 2018. Her lykkes det nemlig SpaceX at opsende verdens kraftigste raket - Falcon Heavy.

DR K

18:30  

Huset på Christianshavn (44)
Huset på Christianshavn (44) "Feltråb 4 bajere". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotografer: Jørgen Skov og Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Poul Thomsen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 13.april 1974.

18:55  

Grever, godsejere og gullaschbaroner (2:6)
Grever, godsejere og gullaschbaroner (2:6) Alle kender Karen Blixen (født Karen Dinesen), mange kender hendes far William Dinesen, men de færreste har hørt om hendes farfar Adolph Wilhelm Dinesen. Nu får han hovedrollen, når vi fortæller historien om den farverige godsejer. Han var kriger, kunstner og konservativ i en periode af 1800 tallet, hvor Danmark gennemlevede enorme forandringer. Dinesen tilhørte den absolutte samfundstop og deltog i hele tre krige, samtidig med at han som en anden konge styrede herregården Katholm, skrev bøger og var involveret i det politiske liv. Medvirkende: Historiker og forfatter Tom Buk-Swienty og vært Liv Thomsen. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen & Charlotte Lønstrup

19:25  

Grever, godsejere og gullaschbaroner (3:6)
Grever, godsejere og gullaschbaroner (3:6) Historien om Danmarks første industrifyrste CF Tietgen, begynder i et af Odenses fattige kvarterer og slutter i Marmorkirken i København, som han ejer. Det er fortællingen om kapitalismens og liberalismens store gennembrudsår i anden halvdel af det nittende århundrede. Om tiden økonomiske sværvægter, Tiegten, som forstod at knytte de helt rigtige kontakter - endda helt ind i kongehuset. Manden blev en myte, allerede mens han levede. Medvirkende: Arkivar og seniorforsker Steen Andersen og vært Liv Thomsen. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen og Charlotte Lønstrup

19:55  

Dagens sang: Se, nu stiger solen
Dagens sang: Se, nu stiger solen - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Englands fineste herregårdshotel - kun for de indviede (4:4)
Englands fineste herregårdshotel - kun for de indviede (4:4) Der bliver ikke sparet på udgifterne, når en japansk supermodel skal giftes med sin britiske forlovede. En 10-lags bryllupskage, skræddersyet Valentino-kjole og smykker for fire millioner kroner. Kom med indenfor på et af verdens mest eksklusive herregårdshoteller, Cliveden House. Aristokrater, velhavere og andre VIP-personer slapper af i de vilde luksus-omgivelser, mens personalet gør alt, hvad der er muligt for at opfylde ethvert ønske.

20:45  

Filmselskabet
Filmselskabet Hver uge tager Per Juul Carlsen og co. dig med ind i filmens vidunderlige verden via kritiske anmeldelser, spændende reportager og portrætter.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:10  

The Next Step 5 (9)
The Next Step 5 (9) En fortælling om to Eldonner

18:30  

Pendlerkids II (10)
Pendlerkids II (10) Marie er imponeret over den sang, som Lucas sang i TV. Kasper synes, Lucas er fake, så han beslutter sig for at vise Lucas, at han er bedre til at skrive romantiske sange end ham. Marie kender dog ikke noget til Kaspers projekt, og hun misforstår hans romantiske signaler.

18:45  

Backstage II (6)
Backstage II (6) Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I sjette afsnit annoncerer Niller at Skadestuen får besøg fra det store udland og at dagens afsnit derfor skal foregå på engelsk. Max og Adrian ser snittet til at tjene nogle hurtige penge og prøver at sælge de voksne en app, som skal hjælpe dem med det engelske - men det går ikke helt efter planen.

19:00  

Isas Stepz (15)
Isas Stepz (15) Isa skal have en ny danselærer og Ronja mener, at Isa med garanti vil forelske sig lige så vildt i den nye lærer, som hun var i Lucas. Det har Isa ikke tænkt sig, så hun beslutter at være kold og afvisende fra start. Men til Isas overraskelse er den nye lærer en kvinde og hun virker ikke glad for Isa. Og DET kan Isa ikke holde ud.

19:15  

Isas Stepz (16)
Isas Stepz (16) Isa bliver inviteret til fest af Georg, men hun vil ikke svare før hun har fundet ud af, hvorfor han har inviteret hende. Er det som venner? Er det som tak, fordi hun har lært ham at danse - eller er det fordi han måske er lidt forelsket i hende? Ronja og Zac forsøger at hjælpe med at finde svaret og hendes far vil have hun skal blive hjemme og spille spil med ham hele aftenen.

19:30  

Braceface (25)
Braceface (25) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

20:00  

Winnetous søn
Winnetous søn Max har været indianer siden hans far hængte en ørnefjer rundt om halsen på ham lige efter fødslen. Men nu skal Max' forældre skilles, og hans far har glemt, hvad det vil sige at være indianer. Max bliver dog overbevist om, at han kan bringe sin fars hukommelse - og sine forældres forhold - tilbage på sporet, hvis bare han kan lande rollen som Winnetous Søn i skuespil til Karl May-festivalen. Så han gør alt, hvad han kan for at vinde rollen og dermed nå sit mål.

DR Ramasjang

18:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:25  

Min lille hund Mester (6)
Min lille hund Mester (6) Mester er begyndt at sidde uden for huset og hyle. Han kan nemlig mærke en hunhund, og han længes efter hende. Hunhundens ejer er ikke glad for Mesters besøg. Han er jo ikke en racehund! Mesters hjerte er knust, og Thomas forsøger at muntre ham op ved at fortælle, at mennesker ofte har de samme følelser. Mester synes, at mennesker spilder alt for meget tid med at tænke så meget over tingene.

18:30  

Albert
Albert Kalleby er verdens mindste og hyggeligste by, men da Albert bliver født er freden forbi. Han kommer for skade at vælte byens vartegn, statuen af ballonskipper Leopoldus, og kommer på kant med byens indbyggere i almindelighed. Det går imidlertid op for Albert at der er en større verden udenfor Kalleby, og han beslutter sig for at opsøge eventyret. Albert vil være ballonskipper, han vil gøre sin mor og far stolte og vende hjem til Kalleby i triumf. Baseret på "Albert" af Ole Lund Kirkegaard Stemmer: Alfred Larsen, Thomas Bo Larsen, Bodil Jørgensen, Kurt Ravn, Lars Ranthe m.fl. Manuskript og instruktion: Karsten Kiilerich. Fotograf: Niels Grønlykke. Scenograf: Sten Mesterton. Musik: Bent Fabricius-Bjerre, Frans Bak. Produktion: M&M Productions i samarbejde med bl.a. DR.

19:45  

Yakari IV (5)
Yakari IV (5)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kampen for et bedre liv: Far, mor og skizofreni
Kampen for et bedre liv: Far, mor og skizofreni Jannick og Louise drømmer om at blive gift og få børn. At blive en familie. Men de lider begge af skizofreni og kæmper for at blive raske. Men kan de blive så raske at ønsket om et familieliv i opfyldelse? Vært: Peter Qvortrup Geisling.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby XIX (6)
Kriminalkommissær Barnaby XIX (6) "Den niendes forbandelse". Violinisten Jacob Wheeler vinder en stor pris for næsen af den meget mere talentfulde Zac Sowande. Jacobs sejr kommer bag på alle, men overraskelse bliver til chok, da den unge prisvinder findes myrdet - kvalt med en violinstreng. Nu bliver det kommissær Barnabys tur til at svinge dirigentstokken.

DR2

21:30  

Mellem fjender
Mellem fjender Dansk reportage fra 2019 med Anna Thygesen

22:00  

Rejsen mod oprøret - Sherin Khankan
Rejsen mod oprøret - Sherin Khankan Dokumentar fra 2018 (Resan mot upproret) En dag med nordens første kvindelige imam - Sherin Khankan

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Trump-dynastiet: TV-stjernen som blev præsident
Trump-dynastiet: TV-stjernen som blev præsident Årtusindskiftet bliver et vendepunkt for Donald Trump. Ikke mindst hans medvirken i reality-programmet "The Apprentice" ændrer hans status til mega-celebrity. Han overvejer for alvor en politisk fremtid, og da han møder Steve Bannon - en politisk aktivist med en vildt udtænkt plan for at slå Hilary Clinton - er sagen afgjort. Donald Trump stiller op til valget som USA's 45. præsident.

DR3

21:35  

Stolen
Stolen Den tidligere tyv Will Montgomery er på jagt efter sin datter, der er blevet kidnappet. Hun befinder sig i bagagerummet på en taxa. For at gøre sig forhåbninger om at se hende igen må Will skaffe ti millioner dollars på bare 12 timer. Will: Nicolas Cage. Riley Jefferes: Malin Akerman. Tim Harlend: Danny Huston. Instruktion: Simon West.

23:05  

Koden til kærlighed II (8:8)
Koden til kærlighed II (8:8) Eksperimentets sidste dag. Maja og Lyubo mødes til en sidste aften sammen, inden Lyubo drager på en måned lang vandretur til USA. Simon og Line spiser en afsluttende brunch, hvor luften er tyk af uforløste følelser. I Odense skal Tobias og Ida grille og fejre Sankt Hans. Det er stadig uvist hvem af parrene, der vil gå fra hinanden, og hvem der har fundet koden til kærlighed.

23:35  

Sexanklagerne mod R. Kelly: Hvad skete der bagefter?
Sexanklagerne mod R. Kelly: Hvad skete der bagefter? Amerikansk dokumentar fra 2019 (Surviving R Kelly: The Impact) Hvad er der sket i tiden efter den skelsættende dokumentarserie, som anklagede den amerikanske R&B-stjerne R. Kelly for seksuelle overgreb og seksuelt misbrug af mindreårige? Det får vi svar på nu, hvor jurister, aktivister, psykologer og først og fremmest nogle af de misbrugte kvinder fortæller. Og hvor vi også går tættere på det meget følelsesladede interview, som R. Kelly efterfølgende gav til tv-værten Gayle King.

DR K

21:15  

Filmperler: Birdman
Filmperler: Birdman Riggan blev actionstjerne i en stribe superheltefilm om 'Birdman'. Men Riggan har behov for at bevise, at han er mere end en Hollywoodklovn i fuglekostume. Den kriseramte skuespiller kæmper for at stable et Broadwaystykke på benene med ham selv i hovedrollen. Premieredagen nærmer sig, stemningen bliver mere og mere hektisk, og Riggans indre dæmoner står i kø for at spænde ben for hans ambitioner. 'Birdman' modtog hele fire Oscars, blandt andet for årets bedste film. Riggan: Michael Keaton. Mike: Edward Norton. Sam: Emma Stone. Instruktion: Alejandro G. Iñárritu.

23:05  

The Little Death
The Little Death På en helt almindelig villavej forsøger en række par at udleve deres seksuelle fantasier. Maeve har en risikabel fantasi, som Paul kæmper for at gøre virkelig. Evie og Dan forsøger at gentænde gnisten med rollespil, og Rowena opdager, at hun tænder på sin mands tårer. Phil har en affære med sin kone, uden hun er klar over det. Og døvetolken Monica må oversætte en mildt sagt intim telefonsamtale. Maeve: Bojana Novakovic. Paul: Josh Lawson. Dan: Damon Herriman. Instruktion: Josh Lawson.

DR Ultra

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Helvedes ild (2:2)
Taggart: Helvedes ild (2:2) Jackie Reid er gået undercover for at finde beviser mod den unge playboy Greg, der er mistænkt for det brutale mord på sin far, whisky-millionæren James Martin. Men Jackie er ved at få kolde fødder. Hun er ikke længere sikker på, at Greg er skyldig, og situationen bliver ikke mindre kompliceret, da Greg frier til hende. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Marcus DF White.

00:50  

Dommer John Deed (7)
Dommer John Deed (7) En ung kvinde bliver banket ihjel på vej hjem fra arbejde. En udviklingshæmmet mand tilstår drabet - men trækker senere sin tilståelse tilbage. Dommer John Deed må forsøge at finde frem til sandheden om mordet. Samtidig efterforsker Deed en gigantisk svindelsag, men han er oppe imod stærke kræfter, der ikke viger tilbage for beskidte tricks.

02:20  

Bonderøven (6:8)
Bonderøven (6:8) Familien fra Kastaniegården er i Finland sammen med nordiske håndværkervenner for at lære at bygge en åben træstammebåd og opleve udvindingen af tjære fra tjæretræ. Theresa lærer om lokal brødbagning, og fiskefælderne skal også tjekkes inden hjemrejsen.

03:05  

Kender du typen? 2016 (2)
Kender du typen? 2016 (2) Hvilken kendt dansker taler til sin stuebirk, vasker sine gummisko med speciel shampoo og elsker hot sauce? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af, når de tager på opdagelse i en stor, nyrenoveret lejlighed på Nørrebro. Vært: Mads Steffensen

03:50  

Hammerslag - 1800-tals boliger i Vendsyssel
Hammerslag - 1800-tals boliger i Vendsyssel Et hjem med sjæl og autenticitet er noget, vi danskere er rigtig glade for. Derfor har vi håndplukket tre spændende boliger i Vendsyssel med masser af historie til aftenens program. De er alle fra 1800-tallet, og den første er en fin lille lejlighed midt i Hjørring. Derefter skal mæglerne forsøge at gætte prisen på et charmerende, fredet hus i Frederikshavn, før vi slutter i fantastiske omgivelser lidt uden for Hirtshals, hvor en gammel strandfogedgård er forvandlet til en smuk liebhaverbolig. Vært: Christian Degn

DR2

00:25  

Debatten
Debatten

01:55  

Dirigenten (4:4)
Dirigenten (4:4) Olga sætter sit liv på spil i jagten på hævn. Skurov overlister sine afpressere og opdager, at sandheden er mere skræmmende, end han troede. Rebecka overfaldes og finder ud af, at hun selv er under mistanke. Og Tom spiller sit sidste kort.

03:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

James Camerons historie om science fiction (6:6)
James Camerons historie om science fiction (6:6) Christopher Nolan, Keanu Reeves, Christopher Lloyd ser på, hvordan tidsrejser i science fiction-litteraturen har gjort det muligt at rette op på nogle historiske fejltagelser - samtidig med at skabe nogle fuldstændig nye?

01:40  

Ripper Street V (2:6)
Ripper Street V (2:6) Edmund Reid, Homer Jackson og Long Susan jager den gale seriemorder Nathaniel Dove. Det er ikke nogen let opgave, for trioen er selv på flugt fra politiet. Politiinspektør Augustus Dove har hyret Reids ærkefjende Jedediah Shine til at opspore de tre, og nu sætter Shine alle sejl til for at få skovlen under dem.

02:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:35  

Flugten til frihed
Flugten til frihed Året er 1954, og Daru arbejder som fransklærer under den algeriske krig. Daru får besked på at eskortere Mohamed, der er anklaget for mord, til nærmeste domstol. Undervejs på turen skal de igennem strabadser, der får dem til at knytte et uventet bånd. Daru: Viggo Mortensen. Mohamed: Reda Kateb. Slimane: Djemel Barek. Instruktion: David Oelhoffen.

02:10  

Lørdagshjørnet - Jytte Abildstrøm
Lørdagshjørnet - Jytte Abildstrøm Henrik Iversen interviewer Jytte Abildstrøm i anledning af hendes 25 års skuespillerjubilæum. Sendt første gang 1978.

03:10  

Lørdagshjørnet - Bodil Udsen
Lørdagshjørnet - Bodil Udsen Aftenens gæst i Lørdagshjørnet er skuespilleren Bodil Udsen. Sendt første gang 1977.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HJOERRING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1014080357